2777
2789
اخیییی واییی خدا منم میخوام اجینااااا 😍

یه کیفی داره که نگو. مخصوصا واسه من که یه سال و نیم منتظر بودم.

دویست هزار تومن فقط بی بی چک خریدم تو اون مدت😝😝😝

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوخیییی ایشالا به سلامت دنیا بیاد 

مرسی عزیزم😘😘

لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود/ حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت.سیب را چیدمو و در دلهره دستانم/سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت. تا سه بس بود که بشمارمو در دام افتد/گفت یک دو ولی افسوس ۳ را دوست نداشت*آقای جوینی*  
یه کیفی داره که نگو. مخصوصا واسه من که یه سال و نیم منتظر بودم. دویست هزار تومن فقط بی بی چک خریدم ...

عزیزم خدا حفظش کنه سلامت سایتون بالا سرش باشه . مارزید عب نداره خدا بهتون هدیه ش کرد قدرشو بدونید

از روز سوم تا 5 شب شبی 3تا لتروزول خوردم روز 7 و 8 امپول hmgزدم شنبه باید سونو بشم که بهمhcg بده 

ماه قبل که hmg یه دونه زدم زیر دلم و تخمدانم درد داشت ولی اینماه با اینکه دوتا زدم درد نداشتم این بده یا خوب؟

ما آبادانیا   
 عزیزم خدا حفظش کنه سلامت سایتون بالا سرش باشه . مارزید عب نداره خدا بهتون هدیه ش کرد قدرشو بدو ...

خیلی خیلی قدر میدونم. واقعا هدیه ی قشنگیه. خرداد بدنیا میاد دخملم. الهی قربونش برم. ان شا الله آبان ماه هم نی نی نازی هم بیاد بغل تو

بیبی چکت خیلی هالش معلومه عزیزم.سیکلات چند روزس؟

من تنبلی تخمدان دارم رحمم هم کیست سازه😀

هر وقت دلش بخواد میاد دو ماهی یه بار سه ماهی یه بار..برا اولین بار تو زندگیم ماه پیش پریود شدم سر 1 ماه