2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تنبلی تخمدان دارم رحمم هم کیست سازه😀 هر وقت دلش بخواد میاد دو ماهی یه بار سه ماهی یه بار..برا ا ...

من این ماه رفتم سونو تخمدان راستم کیست داشت تخمدان چپم ۳ تا فولیکول بالغ

بیبی چکم تولد امام حسین مثبت شد😍خدایا شکرت
خیلی سخته ولی مادر بودن به همیناشه دیگه دیوونه نشو قوی باش اون مامان قوی میخواد نه مامان دیوونه

خسته شدم بخدا عمرم همش تو مطب دکترا گذشت این انتظار و فکر و خیالش که اینماه میشه یا نمیشه روانیم کرده یبار خوشحال و امیدوارم یبار ناامید و افسرده

ما آبادانیا   

منم ۱۲موعدمه امروز زدم بی بی منفی بود ولی ببخشید ترشح زیاد دارم داخل واژنم اازدردتیرمیکشه سینه هاهم دردمیکنه با زیردلم خیلی ناامیدم

خدایا بابت فرزندی ک درون من قراردادی از تو ممنونم خدایا ب خودت میسپارمش خدایا خودت کمک کن تا نعمتت را سالم وسلامت بغل کنم.برام دعا کنیدممنونم ازتون
از روز سوم تا 5 شب شبی 3تا لتروزول خوردم روز 7 و 8 امپول hmgزدم شنبه باید سونو بشم که بهمhcg بده&nbs ...

خوبه چرا بد باشه به امید خدا انشالله این ماه جواب میگیری

خسته شدم بخدا عمرم همش تو مطب دکترا گذشت این انتظار و فکر و خیالش که اینماه میشه یا نمیشه روانیم کرد ...

سختیه الان ارامش بعدشو شیرینتر میکنه عب نداره ادامه بده

هاله داره ولی خیلی زود زدی که...زیاد دیدم باز دیرتر   زدن و منفی شده. برا اینکه حالت گرفته نشه ...

خودمم همین فکرو میکنم میخوام الکی امیدوار نشم هی بخودم میگم توجه نکن صبر کن