2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارم بهش فکر میکنم 😀

کاربر آقا هستم، مودبم پس با ادب و احترام باهام صحبت کنید، مهربونم پس با من مهربان باشید، کاری به کارتون ندارم، برا تبادل نظر اینجام، در ضمن بیکارم نیستم لیسانس حسابداری دارم و حسابدارم اوقات بیکاریم اینجام پس به من انگ بیکار و علاف نزنید، سپاس

منکه جز عشقم عالم و آدم از چشمم افتاده😔 دیگه چشمم آب نمیخوره تا آخر عمرم بتونم کسی رو دوس داشته باشم ب😢

و اگر خداوند اراده خیری درباره تو داشته باشد، هیچکس قادر نیست مانع فضل او گردد! (سوره یونس آیه 107)
میشه بپرسم چرا؟؟  (ببخشید البته فضولیه ،اگه دوس ندارین نگین🙈)

از وقتی نی نی سایت اومدم دارم فکر میکنم که ازدواج نکنم از بس تاپیک مشاجره و دعوای عروس و مادر شوهر، عروس و جاری، عروس و قوم شوهر میبینم

کاربر آقا هستم، مودبم پس با ادب و احترام باهام صحبت کنید، مهربونم پس با من مهربان باشید، کاری به کارتون ندارم، برا تبادل نظر اینجام، در ضمن بیکارم نیستم لیسانس حسابداری دارم و حسابدارم اوقات بیکاریم اینجام پس به من انگ بیکار و علاف نزنید، سپاس
از وقتی نی نی سایت اومدم دارم فکر میکنم که ازدواج نکنم از بس تاپیک مشاجره و دعوای عروس و مادر شوهر، ...

آهان پس موقته😀😀😀

چون اون اوایل مام از این تصمیما گرفته بودیم مخصوصا با دیدنِ تاپیکای خیانت آقایون😤😤

ولی خب یه مدت نرین تو این تاپیکا تصمیمتون یادتون میره😀

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!
آهان پس موقته😀😀😀 چون اون اوایل مام از این تصمیما گرفته بودیم مخصوصا با دیدنِ تاپیکای خیانت آقایو ...

😂😂😂 ازدواج خیلی سخت شده، تا عاشقم نشی که نمیشه ازدواج کرد 

😂😂😂 ازدواج خیلی سخت شده، تا عاشقم نشی که نمیشه ازدواج کرد 

خب با این موافقم!!😆😆

قبول دارم سخته و تا آدمِ زندگیتو پیدا نکردی نباید ازدواج کنی ولی خب اینکه از همین الان تصمیم قطعی بگیریم که ازدواج نکنیم به نظرم درست نیس!!

مخصوصا که من اعتقاد دارم ازدواج قسمته، ینی اگه تو سرنوشتت باشه حتمااااا برات پیش خواهد اومد ،و ربطی به تصمیمای من و شما نداره😀😀😀

من به دستای خدا خیره شدم....... معجزه کرد!!