2777
2789
کسی که  با نامحرم شوخی کند به ازای هر کلمه اش 100سال در جهنم سوزانده خواهد شد. رجوع کنید به رو ...

لطفا انقدر دین رو بد جلوه ندید. به جای اینکه بیاید از مهربون و خیر الغافرین خدا صحبت کنین و حدیث بذارین میاین به روایاتی که مشخصه جعلی هستن استناد میکنین؟

فقط یک لحظه فکر کنین امام زمان درباره شما چه فکری میکنه که دارین خدا رو جلوی این همه آدم بد جلوه میدین.

البته که گناه هست. اما فکر نکنین با این حدیث کسی شرمنده میشه و به راه راست هدایت!! فقط مردمو از دین خدا زده میکنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دختر ارزشش پایین میاد با دوستی باجنس مخالف  من برای خودم کسر شأن میدونستم دوستی باجنس مخالف ...

واااا اونوقت ارزش پسری ک با دخترا هست پایین نمیاد؟

من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟

منم نداشتم بااینکه اون موقعا اعتقادات مذهبیم خیلی ضعیف بود به این  فکرمی کردم به پدرومادرم خیانت می کنم چون بمن خیلی اعتمادداشتن ومنوآزادمیگذاشتن منم خداروشکرهیچ وقت سوءاستفاده نکردم...الانم که متاهلم 

هزار سال اصلاح میکنم دوستان

😄😄😄

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

واااا واقعا چه چیزایی میخونه آدم

خب دختر و پسر رابطه دارن که دارن تو چیکار داری آخه 😐 تو بقول خودت پاک باش کی به تو گیر میده

من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟
لطفا انقدر دین رو بد جلوه ندید. به جای اینکه بیاید از مهربون و خیر الغافرین خدا صحبت کنین و حدیث بذا ...

خداهم رحمان ورحیمه هم شدید العقابه 

اما انسانها فقط بخش رحمانیت رو نگاه میکنند وهر گناهی دلشون میخواد میکنند وفقط میگن خدامهربونه

درآرزوی ضریح حسن بن علی🖤

بچه هاواقعانمیشه  اونی که باکسی بوده رو قضاوت کردچون خدا تاآخرین لحظه هم میزاره که حس اون طرفی که قضاوت کردیو بفهمی من هیچوقت نمیگم حالا دوستی باجنس مخالف حرامه یاحلاله بعضی ازعشقاپاکن اون عشقی عشقه که به خدا نزدیک ترت کنه نمیشه گفت اونی که باکسی دوست بوده گناهکاره یانه ماازکجامیدونیم شایداون بنده نزدخدایه جایگاه خیلی بالایی داشته باشه اینااعتقادات خودمه به هرحال هرکی یه جورعقیده ای داره

❤اللّهم صل علی محمّد وآل محمّد وعجل فرجهم❤
واااا اونوقت ارزش پسری ک با دخترا هست پایین نمیاد؟

چرا میاد. تقصیر همین خانم هایی هست که میگن "گذشته طرف برام اهمیتی نداره و به خودش مربوطه. مهم آیندست" ( با لحن خیلی نازک و چندش بخون)

اگه ما خانوما به پسرایی که با جنس مخالف دوست بودن شوهر نکنیم میفهمن بی ارزش میشن و کسی نگاشونم نمیکنه اما افسوس از فرهنگ غلطمون که میگه دختر اگه این کارارو کنه هلزه ست اما پسر داره شیطونی میکنه

باید از خودمون شروع کنیم.