2777
2789

من تاحالا دوست پسر نداشتم 

چون یه خورده اعتقادات مذهبی دارم که منو منع میکنه از دوستی با جنس مخالف 

به اندازه کافی از پدرم محبت دیده بودم دیگه نیازی نبود که به جنس مخالف پناه بیارم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

19 سالمه

نداشتم و نخاهم داشت

تریبون همیشه در اختیار افراد برنده قرار می گیره که بگن بله ما خیلی تلاش کردیم. ولی دنیا پر از بازنده هاییه که خیلی هم تلاش کردن ولی نتونستن بگن چرا.....

من ..تاحالا دوس پسر نداشتم البته الانکه متاهلم...

چون گناهه..چون تحمل شکست عشقی نداشتم و احساسیم...چون نمیخواستم بدون بها خودمو به کسی بدم ارزشمو بیشتر ازینا میدونستم...چون دوس داشتم همسر ایندم هم با دختری قبلش نبوده باشه...و هزاران دلیل دیگه

خواهشا کسی ریپلای نکنه اینا نظرات منه

من تاحالا دوست پسر نداشتم   چون یه خورده اعتقادات مذهبی دارم که منو منع میکنه از دوستی با ...

البته اینم بگم الان بیست وپنج سالمه 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

یه دختر ارزشش پایین میاد با دوستی باجنس مخالف 

من برای خودم کسر شأن میدونستم دوستی باجنس مخالفو

یه دختر ارزشش پایین میاد با دوستی باجنس مخالف  من برای خودم کسر شأن میدونستم دوستی باجنس مخالف ...

اما خانما دقت کردید این تاپیک برعکس تاپیکای اینجاس که مذهب اغلب توش  کمرنگه و روابط آزاده

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من نبودم با اینکه همه فک میکنن با کل شهر هستم 😁

چون هر کی به راهم میخوره واسه خودم دسته پایین میبینمش راستش. غیرت و این مسائل و هم اصلا تحمل نمیکنم 

من اگر کافر و بی دین و خرابم؛ به تو چه؟من اگر مست می و شرب و شرابم ؛ به توچه؟