2777
2789
من تا موقع عقد پدرمو ندیدم و اصلا نمیدونم چی هست ولی تا سن ۲۴سالگی که ازدواج کردم با هیچ پسری نبودم ...

عزیزم چه دختر قوی ای هستی مثل تو کمه😍😍 ای وای...قبلش اصلا متوجه نشدین که با کسی بوده؟ تحقیق کردین؟ دوستاشو بررسی کردین؟ رفتاراشو چی؟ شنیدم پسرایی که با دخترا نبودن واقعا ناشی هستن و رفتاراشون مشخصه. مثلا یه دختر دستشونو میگیره میلرزن :))

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چه دختر قوی ای هستی مثل تو کمه😍😍 ای وای...قبلش اصلا متوجه نشدین که با کسی بوده؟ تحقیق کردین؟ ...

با کسی دوست نبوده  همه از خوبی خودش و خونوادش میگفتن اهل تکیه و هیات و مسجد بود البته نه از اینا که دکمه لباسشونو تا گلو خفت میکنن😄 ولی  انتظار میرفت کسی که به دین مقیده از این کارا نکنه.جاریم گفت که شوهرم برام تعریف کرده همه برادرام یه دوره خونه مجردی داشتن که آره دختر میوردن. از خودش پرسیدم که نظرت در مورد اینجایی که دختر میارن چیه؟گفت حتما خیلی نیاز جنسی داشتن و شرایط ازدواج نداشتن منم گفتم مگه فقط پسرا نیاز جنسی دارن اگه یه دختری نیاز جنسی داشت باید بره همچین کاری کنه دیگه چیزی نگفت. من خودم زیاد حرف جاریمو جدی نگرفتم ولی سپردم به خدا گفتم اگه همچین چیزی بوده یه بلائی  سر خود خودش بیار که به زندگی من و بچه هام صدمه نخوره چون موقع خواستگاری دم از پاکی و نجابت میزد و خیلی روش تاکید داشت.

با کسی دوست نبوده  همه از خوبی خودش و خونوادش میگفتن اهل تکیه و هیات و مسجد بود البته نه از این ...

فرشین جان من دبیرستان بودم یه معلم تاریخ داشتم خیلی عجیب عاقل و فهمیده بود. بیشتر شبیه سیاستمدار ها بود. خیلیییی باهوش و فهیم بود.

یکبار یه چیزی گفت که از بین همه درس هایی که اون دوران فقط این رو خوب یادمه: مامان بزرگم خدا بیامرز میگفت اگه یکی از شوهرت خبری اورد اول یکی بزن تو گوش طرف که مشخصه میخواد زندگیت رو خراب کنه بعد برو مطمئن شو.

آره عزیزم. این جاری شما معلوم نیست کجاش داره میسوزه که اینطوری واضح به شما گفته. اینکه حقیقت داره یا نه بماند. اگه حقیقت نداشته باشه حسابش با کرام الکاتبینه چون تهمت زنا زده

شما خودت بعد چند سال همسرت رو شناختی. خودت چی فکر میکنی؟

فرشین جان من دبیرستان بودم یه معلم تاریخ داشتم خیلی عجیب عاقل و فهمیده بود. بیشتر شبیه سیاستمدار ها ...

یه زمانی براش می مردم ولی اونقدر اذیتم کرده که دوسش ندارم منو تو خونه زندانی کرده و خیلی سخت میگیره یه شوهر خاله داشتم که به خالم سخت می گرفت ولی خودش کثیف بود وقتی این رفتارای شوهرمو میبینم یاد اون میوفتم و حرفای جاریمو باور میکنم یه ضرب المثل هست که میگه بدکردار بدگمان است. چندین بار دیدم چشمش می چرخه بهش گفتم نسبت به اطرافت زیاد کنجکاوی نکن که هم بهش بفهمونم هم ناراحت نشه و موضع گیری کنه. ولی چند وقت پیش طوری دید زد یه دختره رو که داد و فریادمو در اورد گفتم منو زندانی کردی آرایش و لاک و رنگ مو ممنوع اونوقت زن و دخترهای مردمو دید میزنی گفت نه فکرم مشغول بود اصلا منظوری نداشتم(ارواح خاک ننش) زیاد منو خونه مامانم می فرسته کلید خونه خودمو ندارم. چیزی ندیدم ولی اگه ببینم خلایق هر چی لایق ولش میکنم میرم. فقط مهربونه هیچ نکته مثبتی نداره که منو پابند این زندگی کنه فقط دنبال بهانه ام.

یه زمانی براش می مردم ولی اونقدر اذیتم کرده که دوسش ندارم منو تو خونه زندانی کرده و خیلی سخت میگیره ...

انگار داشتی زندگی مادر منو توصیف میکردی. فقط با این تفاوت که مامان من کلید خونه رو داره و بابام زیاد خونه دوستاش میره و گاهی شب نمیاد خونه.

بابام انقدر به مامانم تهمت میزد که آخرسر دست خودش رو شد... خیلیم ظاهرش موجهه و کسی جز ما نمیدونه چه غلطی میکنه.

اشتباه مامانم این بود که رفتارهای بابامو دید و کاری نکرد... نرفتن پیش مشاور.مشکلات رو هم جمع شدن. الانم به خاطر من زندگی میکنه. که پس فردا بهم نگن بچه طلاق.

به نظرم حتما این زندانی کردن هارو به کسی که ازش حساب میبره بگو. بزرگتر های فامیل رو واسطه کن. اصلا رفتارش درست نیست. شما هم خیلی عاقلی. آفرین روشت درسته اما کافی نیست. باید برای شما توضیح بده چرا این کارارو میکنه. حتما و قطعا یه دلیلی داره.

هیچ وقت خونه مادرت نرو. بمون خونت. حتی برای قهر هم نرو. بدون اونجا خونه خودته و اختیارش با توست.

خیییلی باهاش صحبت کن. اگه چشم چرونی رو تکرار کرد مستقیما بهش بگو این کارت درست نیست. اصلا میتونی احادث کنترل نگاه رو بهش نشون بدی تا براش یادآوری بشه اگه دین و ایمون حالیش میشه. تاکید کن که به چه دلایلی باهاش ازدواج کردی.

عزیزم من دقیقا میفهمم چی میگی. برای اینکه چرا نمیتونی جلوش وایسی و نمیتونی بهش بگی دلم میخواد لاک بزنم موهامو رنگ کنم سرزنشت نمیکنم.چون میدونم چی میگی. مامان من هم بچه داشت هم از نظر مالی وابسته داشت و خانوادش خیلی حمایت نمیکردن.

این مشکل شما خیلی بزرگه. مامان من پشیمونه که قبل از بچه دار شدن طلاق نگرفت. پشمونه که چرا شغلش رو به خاطر بابام ول کرد و الان...

حتما حتما حتما برو پیش یک مشاور خوب و دلسوز. میدونم تو این شرایط اقتصادی آدم زورش میاد خرج اضافی بتراشه اما باور کن اینجوری نمیشه. برو اونجا بهت راهکار حساب شده بده که باید چیکار کنی. بشینی حرص و جوش بخوری که فایده نداره. اول خودت تنها برو. تمام سوءظن ها و احتمالات رو بگو. و اینم بگو اگه بهت ثابت شه خیانت میکنه و گذشته بدی داشته تصمیمت اولیه ات چیه. مشاور خوب همه راه هارو بررسی میکنه و راه درست رو پیشنهاد میده. شاید همه اینا سوءتفاهم باشه. شاید خیانت باشه و ادامه زندگی به نفع هردوتون باشه و بگه دوتایی بیاین تا زندگیتون رو از نو بسازین. شایدم شما شرایطی داشته باشین که صلاح باشه خدایی نکرده جدا شین

ما برای جسممون خوب خرج میکنیم اما نوبت مشکلات روحی میشه میگیم حالا واجب نیست. عزیزم مشاوره رو جدی بگیر💗

منم تاحالاباپسری نبودم چون خیل مغروروخیلیم خجالتیم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔

منم  تا موقع ازدواج با هیچکس دوست نبودم چون هم اعتقاداتم اجازه نمیداد هم کلا مشغول درس بودم خداروشکر از همسرمم کاملا راضیم

در جواب دوستان باید بگم مردا واقعا نیاز جنسیشون قوی تر از زن هاست خیلیی قوی تر و قابل مقایسه نیست زن ها معموملا نیاز عاطفی دارن  و طوی که تو اطرافیان دیدم پسرای پاک همشون زود ازدواج می کنن بیست بیست و یک سالگی

همسر خودم چون مشکل مالی داشت 26 ساله بود که ازدواج کردیم خودش می گفت اگر از نظر مالی مشکل نداشت بیست سالگی ازدواج می کرد اینکه چقدر براش سخت بود و همش روزه می گرفت  حتی موهاشم موقع ازدواج ریخته بود ولی بعد از ازدواج موهاش دوباره پرپشت شد مردا اگر بخوان دیر ازدواج کنن اراده و ایمان خیلی قوی میخوان تا پاک بمونن تازه همسرم جایی درس می خوند و کار می کرد که با هیچ دختری روبه رو نمیشده  منم واقعا به هر پسری که بیست و پنج شش سال به بالا باشه اعتقداتشم ضعیف یا معمولی باشه و تو محیطی درس خونده باشه که پر از دختر رنگ و وارنگ باشه کاملا بی اعتمادم