2777
2789
همسرتون چی؟!

چی؟؟؟

خوبه اهل دوستی و اینا نیس تقریبا مذهبیم هست...

ویژگی خوبش اینه فوق العاده ص

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چی؟؟؟ خوبه اهل دوستی و اینا نیس تقریبا مذهبیم هست... ویژگی خوبش اینه فوق العاده ص

ببخشید دستم خورد اینتر شد

فوق العاده صادقه و همچنین سادس ینی اگه یروزی خدای نکرده خیانت هم بکنه مطمئنم میاد بهم میگه ختخت

❤️دوست مهربونم میتونی با قلب پاکت برای منم دعا کنی🙏تویی ک صلوات برام فرستادی و لایکم کردی انشاالله به همه ارزوهات برسی 🥰
خخخخخ من اتفاقا مث تو خوشبین  بودم تا قبل ازدواجم.. بعد ازدواج اینارو همسرم بهم میگفت و با پسر ...

در مورد خ ا      زیاد شایغ شده بین دوستام حتی  ولی  بشخصه چ من چه  دوست نزدیکم واقعا راحت با قرآن  و سرگرم درس شدن خودمون کنترل میکنیم

بنظرم حتی پسرا که کشش اولیه اش دارن میتونن  با توکل کنترل کنن  فقط اراده میخاد و قدرت خداست بقیش  

من ..تاحالا دوس پسر نداشتم البته الانکه متاهلم... چون گناهه..چون تحمل شکست عشقی نداشتم و احساسیم... ...

من ریپلایت کردم چون کاملا حرف منو گفتی

کشوری که داره ماهواره و پهپاد و موشک و تانک می‌سازه رواست مردمش تو پراید و پژو جنازه بشن؟! 
ببخشید دستم خورد اینتر شد فوق العاده صادقه و همچنین سادس ینی اگه یروزی خدای نکرده خیانت هم بک ...

خداروشکر ایشالا همیشه در کنار هم خوشبخت و وفادار باشین

برای ما مجردا هم دعا کنین در آینده همسر پاکی نصیبمون بشه😁

ولی بدبین نباشین... درسته آب زیرکاه کم نیست اما دلیل نمیشه به همه شک کنیم... تو دانشگاه یه عده به من میگفتن باورمون نمیشه دوست پسر نداشته باشی.چون خیلی مذهبی نیستم ولی اونایی که مثل منن راحت میپذیرفتن. من خودم دبیرستانی بودم اگه تو اطرافیانمون پسر خوب نبود، این پسرای بی ادب تو اینستا رو میدیدم که هی فحش ناموسی میدادن با خودم میگفتم همه پسرا بد ترییت شدن و هر غلطی بخوان میکنن. اما خب ما با تربیت درست پسرهامون میتونیم کاری کنیم درصد پسرهای پاک تو جامعه بیشتر شه

یه نکته ای بگم، بودن یا نبودنش افتخار نیست.

کامنت اولی های عزیز،‌                                            در صورت برخورد با تاپیک های جنجالی هیجان خود را حفظ کرده و از نوشتن جمله ی زشت و نامطبوع "الان میان می خورنت" استفاده نکنید، خوشبختانه تا کنون هیچ گزارشی در ایران مربوط به آدم خواری و خصوصا زنده خواری ارائه نشده است.

منم غرورم نمیزاشت باکسی دوس شم حتی اگه خوشم میومد...بعدشم ازدواج و دوتا بچه..البته من همبازیام پسر زیاد بود و همینطور رابطه خییییلی نزدیک و دوست داشتنی با برادرام همیشه داشتم شاید اینم علتش بوده

خوشبختی شاید توصفحه بعدی باشد..نبند کتابو🧡

من جز همسرم هیچ مرد دیگه ای تو زندگیم نبوده خداروشکر 

والا هم اینکه سرگرم درس بودم هم اینکه نسبت به همه پسرا بدبین بودم و میدونستم قصدشون از دوستی فقط سوءاستفاده هست هم اینکه دلم جای دیگه گیر بود 

💚زادگاهم ایران است این وطن مرا جان است💚خدای خوبم سربلندی و آبادی ایران آرزومه 💚وطنم ای شکوهِ پابرجا💚وطن هتل نیست که اگه خدماتش خوب نبود ترکش کنی باید بمونی و بسازیش✌پرچم سه رنگ ایرانم تا ابد بالاست💚 ♡♡IRAN ♡♡ من یک مسلمان هستم،اسلام کامل است و من نیستم ،هرخطایی که از من سر زد ،به من نسبت دهید ، نه به دینم💚 تو مپندار که کربلا شهری ست در میان شهرها و یا نامی ست در میان نام ها ،،، نه ،،، کربلا حرم حق است و هیچکس را جز یاران امام حسین (ع) راهی به سوی حقیقت نخواهد بود ... به حسین بن علی پشت و پناهم گرم است ، ای خداشکر عجب پشت و پناهی دارم ... و هنگامی که در پی خودم بودم تو را یافتم یاحسین(ع) ... خدایا شکرت💚
در مورد خ ا      زیاد شایغ شده بین دوستام حتی  ولی  بشخصه چ من چه  دوس ...

دست مریزاد واقعا

19😁 ولی خیلی از همسن و سالام یا کوچیک تر اهل اینجور چیزان. علتش اینه که دلیل دوستی و رابطه با جنس ...

من تا موقع عقد پدرمو ندیدم و اصلا نمیدونم چی هست ولی تا سن ۲۴سالگی که ازدواج کردم با هیچ پسری نبودم الان ۲۸ سالمه. چون اعتقادات خاص خودمو داشتم. یکیش اینکه اگه آدم پاک میخوام بیاد تو زندگیم باید پاک باشم ولی زهی خیال باطل😔

ما صنعتی شریف هستیم   ولی همه جور آدم داریم   هم خوب هم بد هم درسخون  هم پی......&nbs ...

منظور اینه ک تو دانشگاهای دولتی بیشتر درسخون ترن و سرشون ب کتاب و درس گرمه و هم فکرشون کمتر ب مسایل( جنسی درمورد پسرا و عاطفی درمورد دخترا) که انگیزه ی دوستی با جنس مخالفه کشیده میشه  و هم وقت این چیزارو ندارن