2777
2789
عنوان

هزینه های نینی دار شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 4229 بازدید | 168 پست
اخه الان اصلا قدیم نیست که بگی شیر خودم و میخوره کهنش میکنم تامین اجتماعی هم دارم پس دیگه حله نه باب ...

آره هزینه ها خیلی سخت شده قبول دارم... من که همیشه به شوهرم به شوخی میگم تنها راهش اینه که ماهی یه بار خونه هرکدوم اعضا فامیل بریم مهمونی، کل ماه تموم بشه 😂

خوش به حالتون میتونید نخواید! من خیلی دلم میخواد... حاضرم از خرج خودم بزنم ولی نینی داشته باشم! همین الآنشم هیچ جا نمیرم هیچی نمیخرم که یه کم پس انداز کنم شوهرم قبول کنه پول داریم پس نینی بیاریم!

فقط 27 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات بفرست، ثوابش نصف نصف ❤
اره دیگه عزیزم منم تا زمانی که فهمیدم باردارم باشگاه میرفتم و میگفتم تو بارداریم هم میرم ورزش میکنم ...

عه منم که میگم بعد بارداری همش میرم ورزش و اینا 😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم پارسال پول سیسمونی رو مامانم اینا چون من یه شهردیگه هستم کامل دادن به خودم تا خودم خریدکنم،م ...

بهترین کار 👍

شما بجز سیسمونی، بقیه ی بارداری و خرج نینیتون ماهی تقریبا چقدر شده پارسال تاحالا؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره دیگه عزیزم منم تا زمانی که فهمیدم باردارم باشگاه میرفتم و میگفتم تو بارداریم هم میرم ورزش میکنم ...

یعنی دقیقا ودقیقا مثل خودم..فکرنمیکردم بارداری انقد دست وپاگیرباشه الان 7هفته هستم

آره هزینه ها خیلی سخت شده قبول دارم... من که همیشه به شوهرم به شوخی میگم تنها راهش اینه که ماهی یه ب ...

نه عزیزم اشتباه متوحه شدی ماهم ادمیم معلومه دلمون میخواد ولی خب قرار نیست ادم فقط رو حرف دلش پیش بره و قید عقلشو بزنه درحالیکه ما مستاجر هم نیستیم ولی خب اون بچه چه گناهی کرده بخواد بیاد با ندارم ندارن گفتنای ما کنار بیاد

تفاوت یک احمق با یک بیشعور در اینه که ؛یک احمق نمیتونه بفهمه ولی یک بیشعور نمیخواد که بفهمه !و جهان پر از بیشعور هاست نه احمق ها ...😉
زهرا جان زایمان هم رایگانه توبیمارستان تامین اجتماعی؟

نمیدونم باید بپرسم، ولی یه بیمارستان توی تهران دیدم دم درش نوشته بود زایمان شکم اول رایگانه. فکر کنم باشه جاهایی که باشه ولی یه فامیلامون پارسال بچه دار شد پونصد تومن بیشتر خرج بیمارستانش نشد، که تازه میگفت تو بیمارستان یه جا بود اگر میگفتی شغلم فلانه و درامدم کمه رو همونم تخفیف میدند.

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای شما با ماهی سه و نیم اینو میگید که من دیگه باید برم تو افق محو بشم که 😰😂

اخه من ازخانواده خودم.خیلی دورم ومثلا هیچ کمک خرجی ندارم برفرض مثلا خاهرم هفته ای دوروز خونه بابامه و یه روز یادوروزم خونه مادرشوهرش،یاگاهی پدرمادرا بهشون کمکایی میکنن اما ما نه ،تازه سالی سه یا چهاربار حداقل برام.مهمون میاد که مثلا پنج روز میمونن منم شاید سالی سه باربرم.شهرمون که نهایت چهارروز میمونم اونم خیلی خرج مسافرتمون میشه همون حداقل اگه بنزین و خرج.ماشینشم فقط اگه حساب کنی،به خاطر همینا بیشتر حقوقمون واقعا خرج غذا و میوه و... میشه و خیلیم کم درحد ضرورت لباس میخریم.خرج پسرمم بالاس،مثلا قطره اهن ایرانی نمیخوره ماهی هشتاد فقط قطره اهنش میشه،دویست شیرخشک،400 پوشک

یعنی دقیقا ودقیقا مثل خودم..فکرنمیکردم بارداری انقد دست وپاگیرباشه الان 7هفته هستم

😄 به این نتیجه رسیدم دیگه قبل از هرچیز نبرم و ندوزم 😄 

بسلامتی عزیزم ان شاالله بارداری خوبی داشته باشی من میرم تو 31هفته

نه عزیزم اشتباه متوحه شدی ماهم ادمیم معلومه دلمون میخواد ولی خب قرار نیست ادم فقط رو حرف دلش پیش بره ...

ببخشید منظوری نداشتم! آخه من زیاد دیدم تو دوستام میگند اصلا دلمون بچه نمیخواد و راحتیم، سو تفاهم شد!

بله قبول دارم. اتفاقا این مسئولیت پذیری و منطق شما و همسرتون رو میرسونه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بهترین کار 👍 شما بجز سیسمونی، بقیه ی بارداری و خرج نینیتون ماهی تقریبا چقدر شده پارسال تاحالا؟

عزیزم من درکت میکنم که چقدردلت بچه میخادچون منم همین روزارو داشتم،هیچوقت یادم نمیره که بعدازیه عالمه برنامه ریزی و انتظار قراربود یک ماه بعداقدام کنیم بعد امتحان جامع شوهرم سه ماه عقب افتاد و شوهرم گفت بعدازامتحان،من اونقدرهمون لحظه گریه کردم که خدامیدونه،واقعا دیگه.تحمل نداشتم ،منم تنهابودم خیلی و واقعا بهم سخت میگذشت اما بازم صبرکردم ،هزینه های بارداریمو که نمیدونم یادم نمیاد اما الان حدودا ماهی هفتصد خرج.پسرم میشه حداقل،دیگه به جزسوپ و میوه و اینا که حساب نکردم براش چقدرمیشه،

عزیزم چقدر رویایی فکر کردی از همون اولش هزینه ست دکتر رفتن سونو ها آزمایشا بعد هزینه پوشکش و دکتر ب ...

واقعا؟؟ 😔 نمیدونین کلا تو این مدت بارداری و نینی داری حدودا چقدر هزینتون شده؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من درکت میکنم که چقدردلت بچه میخادچون منم همین روزارو داشتم،هیچوقت یادم نمیره که بعدازیه عالمه ...

آره منم خیلی وضع روحیم داغون شده... هر وقت شوهرم میگه نه تا چند روز افسردم تا دوباره به کم خودمو سر پا بیارم!

وای هفتصد که خیلیه! همه به من میگند رویایی و غیر منطقی فکر میکنم ولی شاید بشه با صرفه جویی منطقی کمش کرد. مثل کهنه کردن و اینا که گفتم... نه؟؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اخه من ازخانواده خودم.خیلی دورم ومثلا هیچ کمک خرجی ندارم برفرض مثلا خاهرم هفته ای دوروز خونه بابامه ...

آره خب شرایط زندگی آدما خیلی فرق داره. حتی اجاره خونه شهرا مختلفم زمین تا آسمون فرق داره. ۴۰۰ پوشک حذف بشه، اگر شیر خشکیم نباشه و مریضم نشه و اینااااا انگار هزینه دیگه ای نداره 😂😰

1
5
10
15
20
25
30
35
40