2777
2789
عنوان

کبودی بی علت!

| مشاهده متن کامل بحث + 5369 بازدید | 65 پست
کبودی ها رو فشار بده ببین دردت میگیره؟؟؟؟؟

نه اصلا

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه کل پاهامه هر موقع ی جا امروز صبح پشت رونم بود

یک متخصص خون برو عزیزم ازمایشتم با خودت ببر بهتره پشت گوش نندازی

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
سریع خودتو برسون دکتر ازمایش بنویسه وضعیتت الان مثل شیشه میمونه ک هر لحظه امکان داره بشکنه میفهمی من ...

چرا‌ دلشو میترکونی😐

احتمال زیاد کمخونی داره

تو مثل یک رویایی💞💏
من جات بودم دکتر میرفتم و ازمایش میدادم اما میتونی ویتامین کا هم بخوری ببینی اثر میکنه یا نه موز و ...

نگران شدم فکر میکردم چیز خاصی نباشه اخه اون ماه چکاپ کامل شدم تقریبا همه چی اکی بود فقط ی کوچولو کمبود اهن بود ک دارو خوردم

میرم دکتر حتما

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
عزیزم کبودی بی علت دور از‌جونت میتونه خیلیییی خطرناک باشه  لطفا برو متخصص خون و بگو

چقدر نگران شدم😕

میشه بگین چ خطری؟

چرا‌ دلشو میترکونی😐 احتمال زیاد کمخونی داره

خواهر من وضعیت کاملا مشابه ایشونو داشت پلاکتش روی مرز یود عزیزم اینطور گفتم تلنگر بشه سریع بره دکتر تا اتفاق یدی نیوفتاده خدایی نکرده

😐وگاهی دل به دل آه دارد 
سریع خودتو برسون دکتر ازمایش بنویسه وضعیتت الان مثل شیشه میمونه ک هر لحظه امکان داره بشکنه میفهمی من ...

هن؟😵😵😵😵

شوخی میکنی دیگه...

• رگ هایی که بنفش تیره یا آبی رنگ هستند.
  • رگ هایی که عموماً پیچ خورده هستند و اغلب شبیه طنابی روی پاهایتان میباشند. 

زمانی که علائم و نشانه های دردآور رخ می دهند، ممکن است شامل موارد زیر باشند: 

• احساس سنگینی یا درد در پاها.
  • سوزش، زوق زوق کردن، گرفتگی عضلات و ورم در پاها.
  • پس از نشستن یا ایستادن برای مدتی طولانی، درد بدتر می شود.
  • خارش در اطراف یک یا چند رگ.
  • تغییر رنگ پوست در اطراف رگ ها.
  • رگ های عنکبوتی مشابه واریس هستند، اما کوچک تر.
  • رگ های عنکبوتی به سطح پوست نزدیک تر می شوند و اغلب قرمز یا آبی هستند.
  • رگ های عنکبوتی روی پاها هستند، اما می توانند روی صورت نیز وجود داشته باشند.
  • آن ها در اندازه و اغلب شبیه تار عنکبوت هستند.
داروی خاصی نمیخوری؟ اسپرین انتی بیوتیک حتی استامینوفنو یک مدت بخوری pt تغییر میکنه

نه اصلا فقط چند روزه دکتر زنانم ویتامین دی و قرص اهن بهم داده همین

والا من از ترس دکتر نرفتم 

چرا اخه؟

بچه ها چقدر ترسوندین منو!

یک متخصص خون برو عزیزم ازمایشتم با خودت ببر بهتره پشت گوش نندازی

باشه عزیزدلم ممنون از راهنماییت

شوهرم بیدار شه میریم دکتر☹