2777
2789
عنوان

کبودی بی علت!

| مشاهده متن کامل بحث + 5369 بازدید | 65 پست

من جات بودم دکتر میرفتم و ازمایش میدادم

اما میتونی ویتامین کا هم بخوری ببینی اثر میکنه یا نه

موز و سبزیجات سبز رنگ زیاد بخور هر روز سبزی و کاهو برگای بیرونیشو بخور اگه کبودی رو دستو بقیه بدنتم افتاد حتما دکتر برو

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما برو دکتر 

البته من ی ماهه چکاپ کامل شدم همه چی اکی بود

بازم میرم دکتر حالا☹

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
دکتر نمیری؟ برو حتما یه آزمایشی بده

میگم ک یک ماهه ک چاپ کامل شدم

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
سلام با دکترتون مشورت کنید .اگر صلاح بدونه سطح پلاکت خونتون و زمان انعقاد رو (pt/ptt)چک بفرمایید .ا ...

ممنون عزیزم

البته من ی ماهه چکاپ کامل شدم همه چی اکی بود بازم میرم دکتر حالا☹

داروی خاصی نمیخوری؟ اسپرین انتی بیوتیک حتی استامینوفنو یک مدت بخوری pt تغییر میکنه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
منم اینجوری ام پلاکت خونمون پایینه

پلاکت خون تو چکاپ کامل مشخص میکنه یا ازمایشش جداست من اطلاعی ندارم؟!

اگه فقط از زانو به پایین باشه ممکنه علائم واریس باشه

نه کل پاهامه هر موقع ی جا امروز صبح پشت رونم بود