2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
قربانی که به روش های مختلف (گث مستی پوشش نامناسب و طنازی و...)گرا داده عقل و شعور و انتخاب داره پس ب ...

خانوم دیشب تا حالا دارم میگم به مردا هم تجاوز میشه، به همه تجاوز میشه. کم هم نیستن. شما فکر میکنین که به زنای بی‌حجاب و مست تجاوز میشه فقط. اشتباه میکنین، با آمار واقعی خیلی تفاوت داره این تصور. همونقدر که به زنای بی‌حجاب تجاوز میشه به زنای باحجاب هم تجاوز میشه. تجاوز هم یه فاجعهٔ اخلاقی و یه کار وحشتناکه. از دیشب همه‌ش با ملایمت و حوصله بحث میکنم شاید یه تغییری ایجاد شه اما یه عده همه‌ش اصرار دارن که زن بی‌حجاب مقصره. شما زن بی‌حجاب و مست دوست ندارید قبول، کسی هم مجبور نیست دوست داشته‌باشه. اما اینجوری به فرهنگ تجاوز دامن زدن و ازش دفاع کردن رو من اصلاً متوجه نمیشم. خدا نکنه، دور از جون‌تون، بلا به دور اما فکر میکنین این اتفاق فقط برای همسایه میافته؟ از ته قلبم دعا میکنم خدا هیچوقت همچین روزی رو نیاره اما اگه خدای نکرده روزی این اتفاق رو از نزدیک لمس کردید باز هم همین حرفها رو میزنید؟ من واقعاً واقعاً حالم بد میشه که بخوام اینجوری براتون توضیح بدم و معذرت میخوام ازتون ولی آخه چیزی نیست که فقط برای یه آدمای خاصی اتفاق بیافته. خیلی زیاده، اصلاً از آدم دور نیست. اینکه فرهنگ‌ش رو پیدا کنیم باعث میشه بهتر بتونیم کنار بیایم باهاش، اینکه دید صحیح داشته‌باشیم نسبت بهش باعث میشه دیگه متجاوز و بیمار به خودش اجازه نده سمت کسی بره. میدونین چقدر بچه هست که به‌شون تجاوز میشه؟ میدونین چقدر مرد هست که به‌شون تجاوز میشه؟ چقدر خانم باحجاب؟ همونقدر که به خانم‌های بی‌حجاب تجاوز میشه به خانم‌های باحجاب هم تجاوز میشه. بسه دیگه این بحث. خیلی عجیبه اینطوری دفاع کردن.

متجاوز برق نیست، انسانه و شعور و اختیار داره. حرف شما قدرت اختیار انسان و عقل شعورش که خدا داده و بر ...

انسانی که مریض هست عقل و شعور و اختیارش بیماره...تعطیله

حرف اون دوستی که در مورد عدم امکان فرش کردن خیابون حرف زدن  رو قبول دارم ولی از منظر دیگه

خیابون رو نمی شه فرش کرد...نمیشه مطمئن شد که هییییچ مریضی تو جامعه نیست..اکثر بیماران جنسی علایمی در خارج ندارن و بعد از گرفتن قربانی یا قربانیهای خودشون‌مشخص میشه که بیمار هستند

بهتره کفش بپوشیم..یعنی پوشش مناسب داشته باشیم و احتیاطهای لازم رو اعمال کنیم

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

تو هردو متجاوز صدر درصد مقصره  تواولی قربانی بی گناهه  ولی قربانی دوم قصوراتی داره که شا ...

نه عزیزم بی احتیاطی مطمعنا باعث نمیشه ک مقصر باشه

فقط بی احتیاطیه

تو بیشتر موارد تجاوز اصلا تو همچین شرایطی هم نیست

ب بچه ، ب اقا ، ب خانم ها در موقعیت هایی ک اصلا بی احتیاطی نکردن

اون ک خودش رو‌مقصر میدونه دلیل نمیشه ک احساسش درست باشه ، و چیزی ک شما میگین درسته با خودش این حرفارو میزنه و بی احتیاطی هاشو ممکنه بشمره

و بنظر من این ها فقط احتیاط و شرط عقله و لگه کسی از این شرایط رد کنه نه مقصره و نه خودشو در معرض خطر گذاشته

چون همانطور ک گفتم حجم زیادی از تجاوز ها تو شرایط کاملا عادی بوده

و احساس گنااه و سرخردگیه بعدش ک فک میکنن خودشون مقصر هستن یه احساس اشتباهه کاملا

یادم تورو فراموش..
خانوم دیشب تا حالا دارم میگم به مردا هم تجاوز میشه، به همه تجاوز میشه. کم هم نیستن. شما فکر میکنین ک ...

۱من به هیچ عنوان منکر تجاوز به مردان و کودکانو محجبه ها نشدم به هیچ عنوان شما خودتون خانم های بی حجاب و مثال زدین وگفتین تقصیری ندارن منم گفتم به اندازه قصورشون مقصر هم هستن .(معلومه که همه قربانین وافراد پاکتینت و عفیف و کودکان چه زن چه مرد مقصر نیستن ولی تجاوز علت هایی داره وهرکسی که زمینا ساز این علت ها باشه مقصره اون کس ممکنه من نوعی باشم به علت طنازی ها من مادر باشم بخاطر اعتماد بیش از حد به قریبه ها .من انسان باشم به عنوان تشکیل دهنده یک جامعه و

.....)۲.من نمیگم زن بی حجاب مقصره صد درصده نه  اول اینکه شما خودتون مثال زن مست و بی حجاب و زدید دوم اینکه به اندازه رعایت نکردن حجاب و دیگر اصول به نوبه خودش مقصر هست هرچند قصورش مجوز تجاوز نباشه .بهرحال بی تقصیر نیست که مقاومت شنا رو قبول این مسله نمی فهمم .

۳.من به فرهنگ تجاوز دامن نزدم و دفاع هم نکردم فقط دارم منطقی حرف میزنم بدون تعصب به گروه خاصی اینکع  دارم میگم بارعایت عفت عمومی چه زنان چه مردان باعث کم شدن این فاجعه بشیم میشه دفاع از تجاوز یا حرف شما که میگیدفقط دیدمون نسبت به قربانی عوض بشه ودست رو دست بزاریم شاهد قربانی شدن افرا بیشتری باشیم دفاع از تجاوزه .متاسفم که این حرفو میزنم ولی تنها حسی که از حرفاتون بهم دست میده عادی سازی گناهی به بزرگی تجاوزه .تو هی چ فرهنگ و مللی متجاوز و دوست ندارن وکارشو پسندیده نمیدونن و نیست .اما گویا شما اصرار دارید دید مردم و به جای اینکه به سمت ریشه کن کردن این معظل بزرگ معطوف کنید میخواید بگید همینکه متجاوز مجازات بشه وقربانی مورد پذیرش جامعه قرار بگیره (که البته باید مجازات بشه وقربانی هم حق زندگی عادی داره دراین شکی نیس)کافیه و دیگه نیاز نیس به فک این باشیم که این فاجه ریشه کن بشه وقتی جامعه ای داشته باشیم که دید خوبی به قربانی داره کفایت میکنه قربانی شدیمم شدیم مهم نیس چون جامعه هم چنان دوستمون داره .یا بنظرت با مجازات های متجاوز این فاجعه ریشه کن میشه نه درسته متجاوز باید به اشد مجازات برسه ولی تازمانی که زمینه های ایجاد تجاوز وجود داره بیمان جنسی هم وجود دارن وباز هم قربانیان جدید بیماران  جدید خواهیم داشت و این تا ابد ادامه خواهد داشت پس بجای ماهی دادن دست مردم باید ماهیگری یادشون داد باید جابیفته که هرچه جامه عفیف تر باشه معظل های اجتماعی هم کمتر خواهد شد باید آگاهی سازی بشه.من ترجیح میدم جای کنار اومدن با این فاجعه قدمی درکم شدنش بردارم هرچند قدم من انقد کوچک باشه که به چشم بعضی ها نیاد.

۴متجاوزی که از خدا ومجازات الهی نمیترسه مطمئن باش با مجازات هم نوعانش هم ترسی به خودش راه نخواهد داد

متجاوز باید مجازات بشه و ب سزای عمل زشتش برسه ولی اینکه مجازات اون باعث ترس  متجاوزین دیگه میشه و دیگه تجاوز نمیکنن باید بگم زیادی ساده هستین چون اول اینکه کسی که از خدا نترسه از این چیزام نمیترسه دوم اینکه فرد بیمار هیچی حالیش نیس حتی ترس و...پس نگاه کردن به مجازات متجاوز صرفا به خاطر درس عبرت بودن تنها یک کوته بینی کودکانست .متجاوز باید مجازات بشه بخاطر ارتکاب به جرمی که کرده ولی گمون نمیره درس عبرتی برا کسی بشه متاستفانه پس بهتر دنبال راه کاراساسی واصولی تری باشیم.

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بچه ها متجاوز بیمار جنسیه مشکل داره.اصلا پوشش شما واسش مهم نیست.

درسته ولی به فردسالمی هم که تبع گرمی داره گرمیجات بخورونی آمپر میچسبونه بیمارجنسی  هم به خودی خود بیمار هست ولی یکی از علل که باعث تحریک بیشترش بیشه نوع پوششه .یکی از علل و البته ممکنه اون لحظه به اون فرد هم آسیب نرسونه ولی در جای دیگر ومکان دیگر به فرد (چه زن چه مرد چه کودک )دیگری آسیب بزنه ولی، نقش بی عفتی  در جامعه مث فوتی میمونه که آتش زیر خاکستر و شعله ور میکنه شاید به خود فوت کننده آسیبی نرسه ولی شعله های این آتش ممکن دامان خیلی ها رو بگیره

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
۱من به هیچ عنوان منکر تجاوز به مردان و کودکانو محجبه ها نشدم به هیچ عنوان شما خودتون خانم های بی حجا ...

مقصر دونستن قربانی باعث آزار روحی‌ش میشه و هیچ سودی نداره، جز اینکه غیرمستقیم و ناخواسته از متجاوز حمایت هم میکنه. جلوی تجاوزهای بعدی رو هم نمیگیره چون راهکار نیست اصلاً، فقط باعث آزار میشه.

۱من به هیچ عنوان منکر تجاوز به مردان و کودکانو محجبه ها نشدم به هیچ عنوان شما خودتون خانم های بی حجا ...

و راستش در مورد زیادی ساده با شما موافق نیستم. اعتقادات کاملاً متفاوتی داریم و من به تفاوتش احترام میذارم و شما رو زیادی ساده خطاب نمیکنم در حالی که خیلی خلاءها توی این اعتقادات میبینم.

به نظر من هر دو نگرش تا حدودی صحیح هستن..بستگی داره از کدوم طرف بهش نگاه کرد کسایی که می گن فقط متجاوز مقصره ممکنه متجاوزگر رو کم کنن(در صورتی برن تو جمعی صحبت کنن که بیشتر افراد متجاوز باشن نه قربانی) ولی از طرفی ممکنه قربانی ها رو زیاد تر کنن چون ممکنه خیلی ها بگن خب من میتونم با هر شرایطی تو هر شرایطی قرار بگیرم کسی حق تجاوز بهم رو نداره و بی احتیاطی کنه و مسلما بی احتیاطی بروز حادثه رو زیاد تر می کنه.از این جهت خیلی از خانوما می گن جا اندازی این فرهنگ که فقط متجاوز رو مقصر میدونه برای جامعه کنونی ما خطرناکه بخصوص که الان بیشتر این جمع در صورت بروز تجاوز قربانی هستن نه متجاوز"واقعیت انکار ناپذیر جامعه ماست که بیشترین قربانی  تجاوز متوجه زنان و کودکان هست"..بنابراین اولین قدم برای کاهش قربانی ها احتیاط قربانی و والدین آن هاست و دومین قدم مقصر دانستن متجاوزگر و البته مجازات محکم اون

درسته ولی به فردسالمی هم که تبع گرمی داره گرمیجات بخورونی آمپر میچسبونه بیمارجنسی  هم به خودی خ ...

هنا جان

حرفات عااااالی بودن👍👍👍👍

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون