۱من به هیچ عنوان منکر تجاوز به مردان و کودکانو محجبه ها نشدم به هیچ عنوان شما خودتون خانم های بی حجاب و مثال زدین وگفتین تقصیری ندارن منم گفتم به اندازه قصورشون مقصر هم هستن .(معلومه که همه قربانین وافراد پاکتینت و عفیف و کودکان چه زن چه مرد مقصر نیستن ولی تجاوز علت هایی داره وهرکسی که زمینا ساز این علت ها باشه مقصره اون کس ممکنه من نوعی باشم به علت طنازی ها من مادر باشم بخاطر اعتماد بیش از حد به قریبه ها .من انسان باشم به عنوان تشکیل دهنده یک جامعه و
.....)۲.من نمیگم زن بی حجاب مقصره صد درصده نه اول اینکه شما خودتون مثال زن مست و بی حجاب و زدید دوم اینکه به اندازه رعایت نکردن حجاب و دیگر اصول به نوبه خودش مقصر هست هرچند قصورش مجوز تجاوز نباشه .بهرحال بی تقصیر نیست که مقاومت شنا رو قبول این مسله نمی فهمم .
۳.من به فرهنگ تجاوز دامن نزدم و دفاع هم نکردم فقط دارم منطقی حرف میزنم بدون تعصب به گروه خاصی اینکع دارم میگم بارعایت عفت عمومی چه زنان چه مردان باعث کم شدن این فاجعه بشیم میشه دفاع از تجاوز یا حرف شما که میگیدفقط دیدمون نسبت به قربانی عوض بشه ودست رو دست بزاریم شاهد قربانی شدن افرا بیشتری باشیم دفاع از تجاوزه .متاسفم که این حرفو میزنم ولی تنها حسی که از حرفاتون بهم دست میده عادی سازی گناهی به بزرگی تجاوزه .تو هی چ فرهنگ و مللی متجاوز و دوست ندارن وکارشو پسندیده نمیدونن و نیست .اما گویا شما اصرار دارید دید مردم و به جای اینکه به سمت ریشه کن کردن این معظل بزرگ معطوف کنید میخواید بگید همینکه متجاوز مجازات بشه وقربانی مورد پذیرش جامعه قرار بگیره (که البته باید مجازات بشه وقربانی هم حق زندگی عادی داره دراین شکی نیس)کافیه و دیگه نیاز نیس به فک این باشیم که این فاجه ریشه کن بشه وقتی جامعه ای داشته باشیم که دید خوبی به قربانی داره کفایت میکنه قربانی شدیمم شدیم مهم نیس چون جامعه هم چنان دوستمون داره .یا بنظرت با مجازات های متجاوز این فاجعه ریشه کن میشه نه درسته متجاوز باید به اشد مجازات برسه ولی تازمانی که زمینه های ایجاد تجاوز وجود داره بیمان جنسی هم وجود دارن وباز هم قربانیان جدید بیماران جدید خواهیم داشت و این تا ابد ادامه خواهد داشت پس بجای ماهی دادن دست مردم باید ماهیگری یادشون داد باید جابیفته که هرچه جامه عفیف تر باشه معظل های اجتماعی هم کمتر خواهد شد باید آگاهی سازی بشه.من ترجیح میدم جای کنار اومدن با این فاجعه قدمی درکم شدنش بردارم هرچند قدم من انقد کوچک باشه که به چشم بعضی ها نیاد.
۴متجاوزی که از خدا ومجازات الهی نمیترسه مطمئن باش با مجازات هم نوعانش هم ترسی به خودش راه نخواهد داد
متجاوز باید مجازات بشه و ب سزای عمل زشتش برسه ولی اینکه مجازات اون باعث ترس متجاوزین دیگه میشه و دیگه تجاوز نمیکنن باید بگم زیادی ساده هستین چون اول اینکه کسی که از خدا نترسه از این چیزام نمیترسه دوم اینکه فرد بیمار هیچی حالیش نیس حتی ترس و...پس نگاه کردن به مجازات متجاوز صرفا به خاطر درس عبرت بودن تنها یک کوته بینی کودکانست .متجاوز باید مجازات بشه بخاطر ارتکاب به جرمی که کرده ولی گمون نمیره درس عبرتی برا کسی بشه متاستفانه پس بهتر دنبال راه کاراساسی واصولی تری باشیم.