2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
عزیزم من به بار سوار تاکسی شدم،یونیفرم ریمی پوشیده بودم،خیلی‌معمولی بودم،راننده جلوی چشمم خود ارضایی ...

واقعا تلخه 

هیچ قانونی برای این مزاحمتا و تجاوزا نیست 

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

همچنان تقصیری نداره اما.

من فمینیستم اما یه چیزو مطمینم اصلا فمینیست  تندرو نیستم برخلاف افراد رادیکال من برتری زنو نمیخوام برابری میخوام 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
نه من میگم دختری که میره پارتی بیتوجه مواد روانگردان میخوره  قطعا خودشم بی تقصیر نیست ...

ای بابا. اگه تقصیر داشت که تجاوز نبود. تجاوز یعنی که به زور وادارش کنن به کاری که اصلاً اصلاً نمیخواد.

عزیزم من به بار سوار تاکسی شدم،یونیفرم ریمی پوشیده بودم،خیلی‌معمولی بودم،راننده جلوی چشمم خود ارضایی ...

همیشه قربانی مقصره چون باید خودشو محدود کنه که یه سری ادما هوسشون برانگیخته نشه عزیزم واقعا خنده داره

شما حرفهای من رو خوندین؟ چون بارها گفتم که کسی که بهش تجاوز میشه میتونه یه مرد باشه و یه زن بهش تجاو ...

از مثال هاى شما بوده كه بحثى شكل گرفته پس كاش مثالى نميزدين!

واقعا تلخه  هیچ قانونی برای این مزاحمتا و تجاوزا نیست

تو‌کلانتری گفتن عادی شده این موضوع و خانومها باید زیاد بیرون نیان و اگه میرن بیرون آرایش نکنن،یعنی باید تو‌خونه رندانی شیم که مبادا یه روانی تحریک شه و هر غلطی دلش بخواد بکنه.

قربانى مقصره چون وضعيت جامعه رو ميدونه و يكسرى از كارهايى كه در تاپيك اولتون ذكر كردين رو انجام ميده ...

قربانی همیشه مقصره باشه توشهر ما رشت به هیراد دوساله تجاوز شد و مرد الان اون بچه مقصره