2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
همه جای دنیا تجاوز وجود داره.

دقیقا.ولی هیچ جای دنیا مقصرو زن/دختر نمیدونن،غیر از کشور ما.

مردها حق دارن اینقد گردن کلفت و‌پررو باشن،قانون پستشونه،شرع پشتشونه،عرف پشتشونه،زنهای جامعه هم پشتشونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اصرار دارین که قربانی مقصره؟

فکر کنم دوستمون گفتند کسی که توی یه پارتی مست میکنه خودشخودشو درمعرض این فاجعه گذاشته اینو  راست میگه  بی احتیاطی کنی اتیش خطرناکه درسته اتیش باعث سوختگیت میشه اما خودت بی تقصیر نیستی 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
منم فکر میکنم توی خیلی موارد زن و مرد هردومقصرن حالا با درصدای متفاوت از تقصیر 

نه، اولاً که مردها هم میتونن قربانی تجاوز باشن. دوماً که اگه کسی خودش بخواد و به قول شما مقصر باشه اونوقت تجاوز نیست. تجاوز یعنی که فرد قربانی اصلاً اصلاً نمیخواسته ارتباط جنسی داشته‌باشه با فرد متجاوز.

به نظرم واقعا اونایی که دارن اصرار میکنن دو طرف مقصرن معنی تجاوز رو نمیدونن ...آذین درست گفت 

نه من میگم دختری که میره پارتی بیتوجه مواد روانگردان میخوره  قطعا خودشم بی تقصیر نیست 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
من یه بار ماشین سوار شدم تاکسی منظورم ظاهرمم موجه بود راننده نزدیک بود منو ببره یعنی الان من مقصرم؟؟ ...

عزیزم من به بار سوار تاکسی شدم،یونیفرم ریمی پوشیده بودم،خیلی‌معمولی بودم،راننده جلوی چشمم خود ارضایی کرد،تو عمرم اونقد نترسیده بودم،فکر کردم منو میبره و اذیت میکنه،جیغ زدم و پیاده سدم‌و شکایت هم‌کردم ولی به جایی نرسید.میدونی اولین سوال که تو‌ملانتری ازم‌پرسیدن چی بود؟ طاهرت چطور بود؟؟؟؟؟؟؟ 

همین.

بقیشو خودتون حساب کنین.

والا دیدیم که جنس مذکربه پسربچه هم تجاوزکرده پس صددرصدربطی به حجاب تنهانداره چشم اگرعفت داشته باشه تجاوزصورت نمیگیره ولی اگرچشم به نگاه هرزه عادت داشته باشه میتونه به یک زن باحجاب کامل هم تجاوزکنه

روزگارغریبی ست دوستان هم غریبه شدن صراحی
فکر کنم دوستمون گفتند کسی که توی یه پارتی مست میکنه خودشخودشو درمعرض این فاجعه گذاشته اینو &nbs ...

عزيزم من ميگم كه نميشه غرب رو با ايران تو يه كفه ترازو گذاشت يعنى از لحاظ فرهنگى كلى با هم فاصله دارن تو كشورى كه زنى ميدونه اگه تو حالت طبيعى نباشه هر لحظه خطرى براش در كمينه اگه يك تيپ خاصى بره بيرون يكسرى نگاه هرز دنبالشه بايد پى همه چيز رو به تنش بماله و براى اينه كه ميگم مقصر دو طرفن

قربانى مقصره چون وضعيت جامعه رو ميدونه و يكسرى از كارهايى كه در تاپيك اولتون ذكر كردين رو انجام ميده ...

شما حرفهای من رو خوندین؟ چون بارها گفتم که کسی که بهش تجاوز میشه میتونه یه مرد باشه و یه زن بهش تجاوز کرده‌باشه. غیر از اون بارها گفتم بحث من ایران نیست، روی ماه هم که تجاوز صورت بگیره متجاوز مقصره. سوماً که اونها مثال بود.