2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
تا اونجايى كه من صحبت هاى روانشناسان بزرگ مثل دكتر هلاكويى رو گوش دادم مقصر دو طرف هستن مگر در موارد ...

منم فکر میکنم توی خیلی موارد زن و مرد هردومقصرن حالا با درصدای متفاوت از تقصیر 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
پس شما به دنبال من منفعتتون بودين پس از عشق به ايران حرفى نزنيد از اونجايى كه من هم تجربه زندگى كردن ...

طبیعتا به خاطر نفع شخصیمه،انکار نمیکنم. ولی کلا عادت کردم  به رفت و امد بین دوتاشون و دل کندن از دوتاشون سخته.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم ربطی به ایران و جاهای دیگه نداره.

چرا فرهنگ و طرز تفكر مردم غرب با مردم ايران فرق ميكنه اينجا اگه كسى لباس باز هم بپوشه چيزه عادى به حساب مياد ايا تو ايران هم همينجوره؟

به نظر من جای اینکه خیابونا رو فرش کنیم که برای راه رفتن مناسب باشن بهتره کفش بپوشیم راحت راه ب ...

ایده خوبی هس فقط یسوال  هر مکانی کفش مناسبی میطلبه کوه کفش کوه نوردی میخواد سالن ی کفش تابستون ی کفش بهار ی کفش و.....تازه طرف مریضیم هس نمیاد خودش خبر بده بهمون  مام خبر نداریم کیه چیه  کجاس تا درمانش کنیم وقتی ی ویروس سرماخوردگی تو شهر پخش میشه برای احتیاط با حهیچ کس دست نمیدیم ماسک میزنیم ولی کمتر مریضی پیدامیشه بخاطر سرماخوردگی رعایت کنه دیگران مبطلا نشن

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
در اینکه مردها هم باید حفظ چشم کنن و....هیچ شکی نیس هیچ شکی ولی حواسمون باشه که شیطان زن هارو وسیله ...

بزرگترین صفتی که انسان رو از بقیه موجودات( مثل غذا که یکی گفت یا همین پنبه و اتیشی که گهفتین ) جدا میکنه  اختیار هستش 

حتی به حضرت ادم هم اختیار داده شد که انتخاب کنه سیب رو بخوره یا نه .وگرنه خدا میدونست میخوره میتونست همونجا مجبورش کنه نخوره ولی نکرد 

همیشه این چالشا پیش روی همه هست و اونی که انتخاب میکنه وقتی یه زن مثلا لخت میبینه بین کنترل هوای نفس و   تجاوز ، تجاوز رو انتخاب کنه به حسابش رسیده میشه 

پس بهانه نیاره 

درباره رعایت عفت عمومی باهات موافقم هیچی جای متانت رو نمیگیره چه زن چه مرد ..متانت فقط ماله زن نیست ولی

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

طبیعتا به خاطر نفع شخصیمه،انکار نمیکنم. ولی کلا عادت کردم  به رفت و امد بین دوتاشون و دل کندن ا ...

پس دم از وطن نزنيد شما كه به قول خودتون تو غرب و ايران بودين چرا انكار ميكنيد كه شرايط جامعه ها با هم متفاوته ادم بايد تو ايران مراعات كنه وگرنه نگاه هاى هرز پشت سرش زياده و خود همين افكار باعث بدبخت شدن و تجاوز به دختران مملكت ميشه!

پس دم از وطن نزنيد شما كه به قول خودتون تو غرب و ايران بودين چرا انكار ميكنيد كه شرايط جامعه ها با ه ...

ایران همونقد که مال شماس،مال منم هست،پس میتونم هم از کشورم انتقاد‌کنم،هم تعریف. من نظرم همینه و عوض نمیشه،نظر سما هم عوض نمیشه،پس همدیگرو مخاطب قرار دادن بی فایدس.

چرا فرهنگ و طرز تفكر مردم غرب با مردم ايران فرق ميكنه اينجا اگه كسى لباس باز هم بپوشه چيزه عادى به ح ...

اون عرفه و ربطی به این بحث نداره وقتی میگم قربانی میتونه بچه باشه، پسر باشه، دختر باشه، هرکسی باشه.

ایران همونقد که مال شماس،مال منم هست،پس میتونم هم از کشورم انتقاد‌کنم،هم تعریف. من نظرم همینه و ...

كسى نگفت وطن شما نيست كمى تاپيك هاى قبليتون رو بخونيد بله نظر من اينه كه تو جامعه ايران زنان وظيفه دارن براى اينكه چشم هاى هرز ازشون دور باشه يكسرى قوانين رو رعايت كنن و صد در صد فرهنگ غرب و ايران رو نميشه با هم يكى كرد دقيقا ما به نتيجه نميرسيم