2789
عنوان

تجاوز

| مشاهده متن کامل بحث + 4251 بازدید | 219 پست
خیلی از خانومها همینطورن.همیشه زن گناهکاره.چند بار دیدیم وقتی مردی خیانت میکنه،از یقه ی زنی که باهاش ...

یعنی این مردسالاری چنان تو رگ و ریشه ما نهادینه شده که خودمون هم خیلی چیزا رو حق خودمون نمیدونیم .

مثل کسی که هر ساعت کتک و تو سری میخوره و اونقدر عادت کرده که  اگر یک روز کتک نخوره تن و بدنش درد میکنه 

اونی که میاد تو تاپیک میگه طولانی بود نخوندم ، آخره بیشعوره.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

در اینکه مردها هم باید حفظ چشم کنن و....هیچ شکی نیس هیچ شکی ولی حواسمون باشه که شیطان زن هارو وسیله ...

عزیزدلم خیلی خوشحالم که موافقین که در هرصورت متجاوز مقصره. اما اشاره کردم که مردها همگی به میل جنسی‌شون اختیار دارن و درست نیست که خیال کنیم اختیار ندارن. و تجاوز محدود به تجاوز زن به مرد نیست. خیلی از قربانیان تجاوز مردانی هستن که یه زن به‌شون تجاوز کرده. این موضوع مهم نشون میده که توی بحث تجاوز پوشش و جنسیت و تمام چیزای دیگه‌ای که به عنوان دلیل آورده میشه بهانه‌ست و اهمیتی نداره و تنها دلیل بیماری و پلیدی شخص متجاوزه. که این شخص متجاوز میتونه زن باشه، مرد باشه، جوون باشه، پیر باشه، از هر دین و ملیتی باشه.

در اینکه مردها هم باید حفظ چشم کنن و....هیچ شکی نیس هیچ شکی ولی حواسمون باشه که شیطان زن هارو وسیله ...

به نظر من جای اینکه خیابونا رو فرش کنیم که برای راه رفتن مناسب باشن بهتره کفش بپوشیم راحت راه بریم بهتر. نیست  به جای سخت گیری به خانما مریضای جنسی رو مداوا کنیم تا همه راحت زندگیشونو کنن 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
لطفا رعایت عفاف عمومی رم با مستی تو ی رتبه قرار ندین وقتی کسی به خودش ازازه میده بدون حجاب ظاهر بشه ...

کسی که بدون حجاب مد نظر شما میاد بیرون اختیار خودشو داره اما کسی که بهش تجاوز میکنه این حق نداره که به کسی دست درازی کنه موضوع تجاوز و حجاب کلا از هم جداست

همه قانونای اساسی لزوما درست نیست  برای همینه باید چند سال یه بار باز بینی بشن

وقتی دین رسمیه کشوری اسلامه پش اجرای قوانینش هم اجباره حال چه مسلمون باشی چه نباشی دین خدام تغییر نکر ه نخواهد کرد چه باز بینی بشه چه نشه

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
بعله به خاطر کارم‌و حقوق عالی که بهم‌میدن،شاید اگه اینا نبودن منم نبودم!  من نظرمو مطرح‌کردم چ ...

با این تفاوت دلار و ریال حقوق عالی تو ایران معنی نمیده 

از آینه بپرس نام نجات دهنده ات را  (فروغ فرخزاد )
بعله به خاطر کارم‌و حقوق عالی که بهم‌میدن،شاید اگه اینا نبودن منم نبودم!  من نظرمو مطرح‌کردم چ ...

پس شما به دنبال من منفعتتون بودين پس از عشق به ايران حرفى نزنيد از اونجايى كه من هم تجربه زندگى كردن در غرب و ايران رو دارم و به فرهنگ دو طرف اشنا هستم به استارتر منظورم رو رسوندم كه هر چيزى يه جايى داره هيچوقت نميشه اين دو كشور رو با هم از نظر پوشش و غيره يكى دونست اينجا خيلى از مسائل جا افتاده ولى تو ايران هنوز جا نيوفتاده

کاملا درسته عزیزم.منه خانوم اگه به خودم ارزش قائل نباشم،چه انتظاری از جنس مخالف دارم؟

خودمونو دوست داشته باشیم خانومها.من دختر ندارم ولی پسر دارم،و از الان دارم جوری تربیتش میکنم‌ که زدونه ارزش و احترام به جنسیت ربط نداره،و نباید بک جنسو برتر از دیگری دونست.

همیشه یک طرفه‌ست عزیزم. این نظر ما نیست، نظر روانشناسی و علما و کساییه که مطلع‌ن.

تا اونجايى كه من صحبت هاى روانشناسان بزرگ مثل دكتر هلاكويى رو گوش دادم مقصر دو طرف هستن مگر در موارد خاص

تا اونجايى كه من صحبت هاى روانشناسان بزرگ مثل دكتر هلاكويى رو گوش دادم مقصر دو طرف هستن مگر در موارد ...

عزیزدلم دکتر هلاکویی از روانشناسان زرد هستن و مرجعیت ندارن. حرف من از رفرنس‌های قوی و معتبره.