2777
2789
عنوان

کار شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1074 بازدید | 117 پست

ما وضع مالیمون یکم بده.شوهرم به مامانم کادو روز زن 100تومن پول داد. برا مادرشوهرمم هم 100 داد. اما مادرشوهرم کادو رو نخواست گفت شما خودتون احتیاج دارید تو این سه سال خریدین دیگه. الان وضعتون خوب نیست.

همه ی دوستت دارم ها فقط برای تو و دخترمونه😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلخوری نیست..فقط مامانشو دوست داره.فکر میکنه فقط خودش مامان داره.بقیه بوق هستن

حالا واسه آن طلا خرید، مادر شوهرت کمکتون می کنه واسه پول این چیزا 

مثلا خرید خانه و ماشین واین چیزا، 

یا فقط هر چی داره خرج مادرش می کنه 

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار 
ما وضع مالیمون یکم بده.شوهرم به مامانم کادو روز زن 100تومن پول داد. برا مادرشوهرمم هم 100 داد. اما م ...

خب مادرشوهر من میخواد منو زجر بده..

خدایا مراقب همه ی نینی ها باش..
حالا واسه آن طلا خرید، مادر شوهرت کمکتون می کنه واسه پول این چیزا  مثلا خرید خانه و ماشین واین ...

نه هیچ‌کمکمون نمیکنه خودشم‌کار میکنه تازه..بهم هم‌گفت اصلا حق ندارین برین جدا زندگی کنین...

من شوهرم بدون اجازه ام چیزی نمیخره یا کاری نمیکنه .حالا برا تو رفته النگو طلا خریده خب حداقل کاش میگ ...

برا من نخریده...برا مامانش خریده اینو

خودت براي مامانت يچيزي بخر با گل و شيريني برو كلي هم مامانتو تحويل بگير به شوهرت هم ياد اوري كن برا ...

همه جا هستی شما😒

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!