2777
2789
ایشالا گلم ما سختی زندگیمونو همین اول راهی کشیدیم توکل کن ب خدا هیشکی از خستگی و گریه های شبونه ما خ ...

دقیقا،هرچقدر تو روز سرمو گزم میکنم اخر شب که سرمو میدارم رو بالشت تموم غم و غصه هام یادم میاد

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

😂😂😂اها گفتم ک مال بارداری نیستا برا حاجت رواییس

آره راست میگی عزیزم امضاتو نخوندم😜

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://t.me/joinchat/FGlDwlCy7y_SeKaBhyCE_A خانوم های عزیز گروه تل گرام نی نی سایت داریم اونجا گپ میزنیم

اینجا لینک کار نمیکنه لطفا ابتدا لینک و کپی کنید و توی تل گرام پیست کن 🌹

یادم نیست بچه که بودم چه ارزویی داشتم ؟؟   ولی یادمه اینی که هستم ارزوی بچگی هام نبود   
هر چند ماه ربع سکه گمونم ببرن

😞 پس با این حساب مهریه گرفتن هم فایده نداره،شوهر من کم کمش ماهی شش میلیون درآمد شه ولی میدونم نمیتونم ثابت کنم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

من یکبار جدا شدم مهریه و نفقه هم کامل بخشیدم

راضی هستی؟