2777
2789
من پارسال درخواست مهریه دادم رفتم خ بابام ده ماه اونجا بودم گفتم بلکه طلاقم بده خودش.پرونده ی مهریم ...

نکن بابا تو این وضعیت بدترین انتخابه منم یسال خونه بابام بودم چندبار اومدم مهرمو ببخشم خلااااص بابام نذاشت حالا انقد دعاش میکنم نذاشت 

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بنظرت دادگاه ماهی چن تا میبره؟ شوهرم از خودش چیزی نداره،از طرفی چون بیسواده پول از صاحبکاراش به صورت ...

اوه پس افتضاح این اخریا تقریبا ۸ ماه یکی بود رو طلا ۴ ملیون

تا موفقیت راهی نیست.....☺☺
عنن طرف ...تقاضای فسخ نکاح از طرف من

ایشالا خوشبخذ بشی تو زندگی بعدت عزیزم،واسه منم دعا کن،خیلی زجر کشیدم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

نميدونم والا چي بگم من خودم موندم .ايشالا براي شماهم ه چي خيرا پيش بياد

ممنون عزیزم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایشالا خوشبخذ بشی تو زندگی بعدت عزیزم،واسه منم دعا کن،خیلی زجر کشیدم

ایشالا گلم ما سختی زندگیمونو همین اول راهی کشیدیم توکل کن ب خدا هیشکی از خستگی و گریه های شبونه ما خبر نداره ک

نکن بابا تو این وضعیت بدترین انتخابه منم یسال خونه بابام بودم چندبار اومدم مهرمو ببخشم خلااااص بابام ...

اخه واقعا دارم اذیت میشم ۶سال از عمرم رفته نمیخوام بیشتر از این داغون بشم.سخت هست اما ب محض اینکه ی کار خوب پیدا کنم خرج خودمو درمیارم ب زندگیم ادامه میدم

اوه پس افتضاح این اخریا تقریبا ۸ ماه یکی بود رو طلا ۴ ملیون

اوه چه بد