2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من دارم جدا ميشم يعني پدر منم ميگه جدا شو مهرتم ببخش اون موقه من چه پشتوانه اي داشته باشم

اوهوم اینجوری پشتوانه ای هم نیست من ک بابام گف کسی ک خسته میشه تو نباید باشی انقد ادامه بده ک بیزار شه و منم پشتتم

کاش بشه خودت تنها بری دنبال کارت حرف مردم که همیشه هس ولی خب تو هم این وسط عمرت رفته دیگ

اخه من رفتم نمیشه یا باید اشنا داشته باشی تو دادگاه یا ی وکیل کاربلد بگیری ک دنبال کارات باشه وگرنه ب جایی نمیرسه فقط خود ادم داغون میشه.مخصوصا مثل من و امثال من ک ن کار داریم ن پشتوانه ی مالی

کاش بشه خودت تنها بری دنبال کارت حرف مردم که همیشه هس ولی خب تو هم این وسط عمرت رفته دیگ

نمیدونم عزیزم،اخه من یه زن تنها واقعا از دادگاه رفتن وخشت دارم

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

بیست و سه،کار ندارم،خانوادمم انچنان وضع مالیشون خوب نیست

از من يه سال كوچيك تري. من نميدونم مشكلتون چيه ولي من يه سال خون به جيگرم كردن خستم كلا رو هوام اخرش چي ميشه خدا

اتفاقا مهربخواه بگیر چندتاشو بعدم بگو طلاق بده تاببخشم

بنظرت دادگاه ماهی چن تا میبره؟ شوهرم از خودش چیزی نداره،از طرفی چون بیسواده پول از صاحبکاراش به صورت نقدی میگیره و گردش مالی نداره،شغلشم ازاده و تو ساحتمون کار میکنه

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

از من يه سال كوچيك تري. من نميدونم مشكلتون چيه ولي من يه سال خون به جيگرم كردن خستم كلا رو هوام اخرش ...

منم خستم کرد،رفتاراش نرمال نبود،یکسال جنگیدم باهاش دیدم درست نشد

بچه ها من میگم کاش کسانی که طلاق میگرفتن با هم دیگه یه خونه اجاره میکردن سر کار میرفتن البته فقط سرک ...

یا ی جایی بود ک حداقل واسه مطلقه ها کار خوب معرفی میکرد.واقعا شرایط همه جوره واسه خانوما سخته تو این وضعیت 

ببین گلم من 19 سالمه انقد میرم و میام وحشت نداره ب مرور عادت میکنی و مصمم میشی

مشکل شما و شوهرن چی بود؟ تقاضای طلاق از کدومشون بود

ببین گلم من 19 سالمه انقد میرم و میام وحشت نداره ب مرور عادت میکنی و مصمم میشی

بارداری؟

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤