مادر۱۲۰۹ مدیر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 عنوان وزن جنین | مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست دیروز رفتم سونو وزن جنین ۱۳۰۰بود میخواستم ببینم کسی میدونه خوبه؟ الان سی هفتمه میل زیادی ب غذا ندارم چیکار کنم وزنش بره بالا دکترم گفت ۳۸ هفته سزارینت میکنم میترسم وزنش کم باشه و سز نکنه خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍 1397/12/08 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 استارتر طبق اون جدوله وزنگیری .وزن نینیت نرماله اره دقیقا سی هفته نوشته ۱۳۰۰ خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
aypara93 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1105 خب دیگه نگران نباش . دکتر ب منم گفته گوشت قرمز و عدسی و تخم مرغ بخورم خوبه برا وزن گیری ..انشاالله نینیت تپلی بدنیا میاد .کی بهت تاریخ سز داده دکتر ؟ راستی تهرانی بیمارستان انتخاب کردی ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 خب دیگه نگران نباش . دکتر ب منم گفته گوشت قرمز و عدسی و تخم مرغ بخورم خوبه برا وزن گیری .. انشاالله ... ممنون عزیزم 😊ب منم گفته تخم مرغ بخور ولی میترسم گرمیجات زیاد بخورم. ب من گفته ۳۸ هفته میشه یک ماه بعد عید نه شمال هستم خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
aypara93 عضویت: 1397/03/13 تعداد پست: 1105 ممنون عزیزم 😊ب منم گفته تخم مرغ بخور ولی میترسم گرمیجات زیاد بخورم. ب من گفته ۳۸ هفته میشه یک ماه ب ... انشاالله ب سلامتی فارغ شی . من هم تو اردیبهشت تاریخ سزم ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
مادر۱۲۰۹ مدیر استارتر عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 6659 انشاالله ب سلامتی فارغ شی . من هم تو اردیبهشت تاریخ سزم ممنون عزیزم. انشالله بسلامتی نی نی تپ بغل بگیری واس منم اردیبهشت میشه 😊 خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
gisookamand123 عضویت: 1396/10/16 تعداد پست: 4556 برا من وانیلیه .ولی یکی دوستام خورده بود میگفت خوشمزه اس با شیر خورده بود خیییلی افتضاح بود منم تو شیر ریختم😷 تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
دخترمهربوننننن عضویت: 1396/11/18 تعداد پست: 410 کباب اصلا نمیتونم بخورم از اول بارداریم عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی؟