2777
2789
عنوان

وزن جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 36 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

سلام چی هست؟؟

شیر خشک مخصوص باردارا .با اب یا شیر قاطی میکنی میخوری میگن برا افزایش وزن جنین خوبه 

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..
کم خونی هم دارم دکترم گفته عدس بخور

خب پس حتما درست کن بخور عدسی .اگه تونستی اب گوشت یا مرغ بریزداخلش

ای دل ،عبث مخور غمِ دنیا را ....فکرَت مکن نیامده فَردا را ....کنج قفس چو نیک بیندیشی.....چون گلشن است مرغ شکیبا را..

ربطی ب سز نداره ببین منم وزن بچم ۳۲ هفته ۱۷۵۰ بود ک کم بود دیگه گوشت و مرغ و ماهی خوردم یه دم بستنی و آجیل ۴ هفته بعد ینی ۳۶ هفته شد ۱۵۵۰ ینی ۸۰۰ گرم زیاد کرد تو یه ماه هفته ای ۲۰۰ گرم بازم ریزه ولی چ میشه کرد مدلشه دیگه

من هفته دیگه سزارین میشم ربطی نداره نگران نباش دکترم ک میگفت خوبه ولی سونو بهم میگفت خوب نیس

تیکر به وقت سزارین😁😊زاییدم😃حالا تیکر به وقت یکسالگی دخترم❤
شیر خشک مخصوص باردارا .با اب یا شیر قاطی میکنی میخوری میگن برا افزایش وزن جنین خوبه 

شما مصرف کردین؟

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
 شما مصرف کردین؟

والا من دکترم گفته بخور .ولی میخوام اخر اسفند برم سونو اول ببینم وزنش چقدره .اگه کم بود .میخورم دیگه

دکتر ب منم داد خیلی بدمزس😷من نخوردم ترجیح دادم چیز دیگه بخورم

۴تاطعم داره .چیشو گرفتی

ربطی ب سز نداره ببین منم وزن بچم ۳۲ هفته ۱۷۵۰ بود ک کم بود دیگه گوشت و مرغ و ماهی خوردم یه دم بستنی ...

ممنون عزیزم ان شالله ب سلامتی نی نی تو بغل بگیری

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
کاکائویی گفتم شاید خوب باشه

برا من وانیلیه .ولی یکی دوستام خورده بود میگفت خوشمزه اس با شیر خورده بود