2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برامن سه ساله هیچی اما براننش طلا میخره.جامن بودی چیکارمیکردی فقط امسال پولش داد چون طلاخیلی گرون شداینم بدهکاره .به من نه کادو زایمان داد نه کادو بارداری نه تولد هیچی نه روز زن.تازه دیشب طلبکاره توتذاشتی توارزونی برات طلابخرم😓😓😓یه دفه ماروبرد طلافروشی همون وقت ننش و اجیش اومدن اونم گفت بریم منم گفتم منت نذار 

هیچی  

بخدا خودم قیمت گرفتم دست فروشای تو بازار اونایی که تو گاری روسری میفروشن۵ تومن میدن خیلی ساده است عکس دوربین گوشیم خرابه نمیتونم بزارم حالا فوق فوقش ۱۰تومن خریده باشه

به نظرم که میدونه تو شرایط مالیش رو درک میکنی برات ارزونتر خریده ولی نمیخواسته مامانش شرایطش رو بفهمه برا همین برا اون گرونتر خریده. همین که یادت بوده خوبه دیگه

فقط حیدر امیرالمومنیناست  لعن علی عدوک یا علی و فاطمه اولی و دومی و سومی . ع . ...ه

همسر منم رفتیم بازار واسه خرید عید دوتا شال خرید مانتو و شلوار بعد گفت یکی از شال ها رو واسه روز زن گرفتم ها😑قیمت شال هم ۳۵ هزار بود ولی با این حال ناراحت هم نیستم چون منم راحت روز مرد یه چیز ارزون میگیرم😂😂😂

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

باهمه ی احترامی که برای مادراقائلم...

ووقعاحق باشماست...

شماازهرکسی بهش نزدیکتری..

ا ول شمابعداونا...

به نطرم حتماسرسنگین باش

ناباورانه اومدی کوچولوی قشنگم 😢 بمان برایم، منتظر شنیدن صدای قلب کوچولوتم همه هستی من، بیاومنوخواهراتوبه یک دنیای بهتروزیبادعوت کن، دوستت دارم عزیزدلم🤗😍😊🙊🎈 💗🤗که هنوزمن نبودم که تودردلم نشستی 💜 فرفررررری من😍❤😺🤗❤  مخملک خودم🤩🤗💗 👑💗🤗👧💗دخترای من شماسرزمین من هستیدخیلی دوستتون دارم❤❤❤❤🤗🤗🤗🤗😍😍😍😍 شوهرعزیزم،جانی ودلی ای دل وجانم همه توووووو،دنیافقط دختراموشوهرم👭💁👧💏❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤.