2777
2789
عنوان

قانون جذب

40 بازدید | 3 پست

کی نتیجه گرفته

منظورم برای موردای نیست ک تلاش لازمه

تعریف کنید خواهش میکنم چجوری جذب کردین

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

من دیگه برام سبک زندگی شده قانون جذب ، البته بعضی وقتا ارم میره جاده خاکی ولی باز برمیگردم

خیلی مسیر پر پیچ و خم و پر نکته ایه

پیشنهاد میکنم دوره ی کارشناس جذب شوید از استاد امیر شریفی رو تهیه کنی گوش بدی

من دیگه برام سبک زندگی شده قانون جذب ، البته بعضی وقتا ارم میره جاده خاکی ولی باز برمیگردم خیلی مسیر ...

بیشتر توضیح میدی؟ چجوری جذب میکنی و چیا تابحال جذب کردی خیلی مشتاقم بدونم 😍

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیشتر توضیح میدی؟ چجوری جذب میکنی و چیا تابحال جذب کردی خیلی مشتاقم بدونم 😍

خیلی چیزا عزیزدلم مهمترینش برای خودم ازدواج کردنم بود که با رهاسازی و حس خوب خیلی کمک کرد بهم ، و دیگه خیلی چیزای بزرگ و کوچیک مثل خونه خریدن و ماشین خریدن و اینکه همیشه کارام راه میفته جایی لنگ نمیمونم اصلا و هر اتفاقی که میخوام برام رقم میخوره حتی چیزای کوچیک و روزمره خیلی مثالای زیادی داره بخوام بگم همشو خیلی طولانی میشه عزیزم ولی بزرگتریناش برام ازدواجم و خریدن خونه و ماشین مورد علاقم بود از نظر چیزای مالی اگه بگم ، و اینکه خیلللی توی روحیه و حالم تاثیر داره خیلی حالم خوبه همیشه شادم و ارومم و حالم خوبه بااینکه دز گذشته زندگی سختی داشتم ولی الان ادم شادی هستم ، باعث شد به کمال و معنویت برسم و خیلی از من ادم بهتری ساخت .

این مسیر خیلی صبوری میخواد و خیلی نکات داره که باید یاد بگیری عزیزم ولی مسیر خیلی قشنگیه.