2777
2789
عنوان

هدیه شوهرم😔

| مشاهده متن کامل بحث + 650 بازدید | 39 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

ولی بچه ها مردا هم تو این گرونی فکر خیالشون خیلی هست گناه دارن واقعا سخته بعدشم معمولا مردا تو این فاز نیستن چون فکر های بیرون نمی زاره نگم کارش یع جوری باشه که همچین درگیریه ذهنی نداشته باشن به این چیزا هم فکر کنن والله شعل همسر من یه جوری هست که خیلی درگیره ذهنی داره من درکش میکنم ولی شما هم خودتون بگین فلان چیز بخر بهتر سود میکنین 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
برامن سه ساله هیچی اما براننش طلا میخره.جامن بودی چیکارمیکردی فقط امسال پولش داد چون طلاخیلی گرون شد ...

شوهر منم ن کادو بارداری داد ن زایمان ن روز زن!زایمان رو گف بعدا میدم فعلا پول ندارم.

دیشب ب مامانش70داد ی عمه پیر هم داره با مادرش اینا زندگی میکنه20هم ب اون داد60هم ب مامان من.ولی ب من هیچی نداد😳😳😳احساس میکنم میخاد امتحانم کنه ببینه من چیزی میگم یا ن.بهش بگم؟