دوستان خ نگرانم کلا از اول خ تکون نمیخورد مثلا تا حالا لگدی نزده ک من دردم بگیره تکون میخوره اما اروم خ محکم نیس دکترم رفتم همش میگن نرماله اما من نگرانم😞😕درکم نمیکنن🤔
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
طبیهی بعضی بچه کلا اینجوری ارومن من پسره اولم خیای اروم بود خدا وکیلییی حتی با خوردن چیز شیرین هم وو ...
برای منم ضربه میزنه از بیرون مشخص میشه ولی اصلا درد نمیگیره چون نی نی زوری نداره و تو کیسه قدرت مانوری نداره بخواد ضربه ای بزنه که درد بگیره
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
اخه تو نت دیدم بعضیا میگن همچین ضربه میزنه نمیزاره بخابیم اما مال من ارومه
عزیزم به جفت هم بستگی داره شدت ضربه
جفت من خلفی هست مستقیم به شکمم ضربه میزنه چون جفت پشتشه
جفت قدامی چون جفت جلوشه اول به جفت میخوره صربه بعد به شکمت