2777
2789
عنوان

مادر. شوهر

570 بازدید | 31 پست

مادر. شوهرم علاقه زیادی به بچه نشون میده همش میگه بچه رو بیار. بذار. پیش من جایی میخوای بری من نگه میدارم دیشب واسه اولین بار. پیشش گذاشتم سه ساعت رفتم عروسی وقتی برگشتم دیدم پی پیش از پشت پوشکش زده بیرون لباسش کثیف کرده مادرشوهرمم هم دراز کشیده واسه خودش استراحت میکرد شایدم بلد. نبود. ازپوشک استفاده کنه حالا با این حساب چه جوری بچه بهش بدم

اول اینکه خوب کردی بچه رو نبردی عروسی

دوم اینکه شاید متوجه نشده یا کلا بلد نبوده و یا انتظار پی پی نداشته و یا چونکه چندساله بچه نشسته شاید چندشش نیشده بشوره

ولی خب خداروشکر کن که مادرشوهر داری و بالاخره میتونی بچه رو بذاری پیشش

ما ک محرومیم از مادرشوهر...خدا بیامرزتش

خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیروز یه فیلمی دیدم ماله خارجی ها بود بچه دستشو کرده بود تو پوشکش پی پیشو کشیده بود به سر و کلش، یعنی حالم به هم خورد

بعد مامتنش داشت ازش فیلم میگرفت و قربون صدقش میرفت😂😂😂😧

اورانیوم غنی شده تا حالا دیدین؟بزنید روش تا ببینید😂😂

شما مادرشی،مسیولیت بچه تون در هر زمان و حالی باشماست،وقتی مادر میشی باید بدونی شش دانگ زندگیت اون کوچولوعه که بهت نیاز داره،یا نرو عروسی یا ببرتش،گناه داره بچه تو پوشک سنگین میشه و میسوزه

شما مادرشی،مسیولیت بچه تون در هر زمان و حالی باشماست،وقتی مادر میشی باید بدونی شش دانگ زندگیت اون کو ...

عزیزم من خودم مسولیتام رو میدونم بچه نبردم چون سرما داشت فامیل نزدیک بود. نمیتونستم نرم اصل موضوع رو. نگرفتی مثل اینکه

سرما خورده بود. نبردم

نرو،اول جگر گوشه هام برام مهم هستن،جهنم مردم،از هیچکسی هم توقع ندارم ،خسته هم میشم اما خداروشکر میکنم که بزرگترین نعمت رو بهم داده،خودم مث پروانه دور شون میکردم،بچه چه گناهی کرده که مادرش فکر خوشی خودشه

عزیزم من خودم مسولیتام رو میدونم بچه نبردم چون سرما داشت فامیل نزدیک بود. نمیتونستم نرم اصل موضوع رو ...

شمارو نمیدونم،اول خانواده ام برام اولویتن،بچه ام بی خبر بمونم که یکی دیگه جشن داره،اون میره سر زندگیش بچه من چی این وسط

زمانی که هنوز تو عقد بودم یبار خواهرشوهرم پسرش رو گذاشت خونه مامانشو رفت بازار این بچه هم خوابید چن ماهیش بود حدود 4ماه اینا تا خواهرشوهرم زنگ زد که بیاد خونه مادره سریع بچه رو بغل کرد گفت دخترم نیاد بگه همش رو زمین خوابیده بوده بچه 

گذشت تا من بچه دار شدم و همین اتفاق افتاد بچه رو به اصرار خودشون گذاشتمو رفتم خرید 

برگشتم دیدم مادره بغل کرده پسرمو که یعنی بغلمون بوده از اولش

تا داد بغل من دیدم پی پی کرده خخخخخخ مادره رنگ از رخش پرید گفت این کی پی پی کرد😅😅😅

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....