همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
دقیق یادم نیست ولی خیلی هم بچه نبودیم شاید هیفده ۰شونزده
اینجور ادما مریضن عوضیا
درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
اصلن ندیدم که کجا بردن که یادم هم نمیاد یهو در و باز کردن هل دادن تو خونه اولش با نقشه و کلک میبردن بعد که من نمیرفتم و زدمشون دهنمو گرفتن و بردن واقعا دوستم خیلی خرفت و خنگ بود اون باعث شد رفت تو منم رفتم بیارمش بیرون
بعد پسره میگفت اگه لباس هاتو در نیاری همشه پاره میکنم اینجوری ولت میکنم تو خیابون زمان ما هم این چیزها فاجعه بود ولی اون مرده که سنش بالاتر بود کچل هم بود یه کم اون هی میگفت من نمیزارم گریه نکن 😐
یادمه همون کچله ولی قوربون صدقه میرفت منم هی میگفتم منو ببر بیرون هی میگفت پنج دیقه دیگه ولی پسر جوونه بهم حمله میکرد چون زده بودمش اون کچله باهاش دعوا میکرد