2777
2789

من پارسال بچم بغلم خواب بود 

یه مرده با ماشین دنبالم افتاده بود اونجاشم درآورده بود بیرون باهاش بازی میکرد(دراز بودااااا) با ماشین از کنارم  رد شد دیدم ...میخواست یه کارایی کنه..نتونست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

من یادم نیست کجا رفتیم که انقد بچه بودیم خیابون هارو نمیشناختیم بچه های الان باهوشن

عزیزم ناراحت میشی ازت سوال میپرسیم؟؟اگه اذیت میشی اصل راجب بهش حرف نزن بسپار به خدا خودش میدونه چیکار کنه

باهات کاری کردن .یعنی دخترانگیتو از دست دادی؟

نه دخترانگی امو نگرفت ولی خب من دست هیچ احدی بهم نخورده بود خیلی گریه کردیم تا پنج ماه دفسرده بودیم چون دو تا مرد بهم حمله کرده بودن برای یه بچه خیلی وحشتناکه

نه دخترانگی امو نگرفت ولی خب من دست هیچ احدی بهم نخورده بود خیلی گریه کردیم تا پنج ماه دفسرده بودیم ...

خدانگذره ازشون فقط باکرگی جسم نیست متاسفانه باکرگی روحتو گرفتن نامرداااا....

امروزی جوری بغلم کن 💑انگار ک فردا میمیرم....فردا چطور ؟فردا جوری بغلم کن انگار ک از مرگ برگشتم😍
نه دخترانگی امو نگرفت ولی خب من دست هیچ احدی بهم نخورده بود خیلی گریه کردیم تا پنج ماه دفسرده بودیم ...

وحشتناکه خوب طاقت اوردی عزیزم زیرشون بازم سنت کم بوده نسبت ب این وحشی بازیا

😍😍یدونه پسردارم من کاکل بسردارم من یروزعصای دستمه خودم خبردارم من😍😍