2777
2789
امیدوارم زجر کش شده باشه.بعضی وقتا یادش میفتم دلم میخواد تیکه تیکه کنم اون صورت حال بهم زنشو

الان وضعیتت چجوریه؟ ازدواج کردی؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
الان وضعیتت چجوریه؟ ازدواج کردی؟

بله ازدواج کردم

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امیدوارم زجر کش شده باشه.بعضی وقتا یادش میفتم دلم میخواد تیکه تیکه کنم اون صورت حال بهم زنشو

امیدوارم من هنوزم صحنه هاش یادمه لگد زدم به اونجایه پسره عقده کرده بود مگه ولم میکرد اون یکی دلش سوخت گفت اذیتش نکن

بله ازدواج کردم

کثافت عوضی! اعصابمو به هم ریخت! خونوادت فهمیدن؟ یا سکوت کردی؟

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
دقیق یادم نیست ولی خیلی هم بچه نبودیم شاید هیفده ۰شونزده 

اینجور ادما مریضن عوضیا

درمان تبخال و عفونت های تناسلی ب صورت گیاهی همدانیای گل تشریف بیارین مکانی مورد اعتماد برای خرید انواع عرقیات دارویی و گیاهی اصل و با کیفیت به ما بپیوندید لینک کانال@araghiat_giyahii
آخی عزیزم کی! چی شده؟ کدوم خونه؟ خونه کی بود!

اصلن ندیدم‌ که کجا بردن که یادم هم نمیاد یهو در و باز کردن هل دادن تو خونه اولش با نقشه و کلک میبردن بعد که من نمیرفتم و زدمشون دهنمو گرفتن و بردن واقعا دوستم خیلی خرفت و خنگ بود اون باعث شد رفت تو منم رفتم بیارمش بیرون 

امیدوارم من هنوزم صحنه هاش یادمه لگد زدم به اونجایه پسره عقده کرده بود مگه ولم میکرد اون یکی دلش سوخ ...

شونزده هفده! همچین هم بچه نبودین! چرا شکایت نکردین؟

کثافت عوضی! اعصابمو به هم ریخت! خونوادت فهمیدن؟ یا سکوت کردی؟

فهمیدن و شکایت کردن ولی بیداش نشد.

چند سال درگیرش بودیم.اخرشم احتمال دادن فرار کرده رفته افغانستان

لطفا برای بهتر شدن حال داداش کوچولوم دعا کنید.کنکوری های عزیز لطفا سوالاتتونو تو تابیک های کنکوریم ببرسید.نمیتونم تک تک جواب بدم واز اول توضیح بدم.

بعد پسره میگفت اگه لباس هاتو در نیاری همشه پاره میکنم اینجوری ولت میکنم تو خیابون زمان ما هم این چیزها فاجعه بود ولی اون مرده که سنش بالاتر بود کچل هم بود یه کم اون هی میگفت من نمیزارم گریه نکن 😐

اون بیماری که گفتین چی بود؟ 

ضعف عضلات

من باهام درگیر بود

اگر خیلی بیشرفته باشه نمیشه  بدون کمک نرده و دیوار راه رفت.

فهمیدن و شکایت کردن ولی بیداش نشد. چند سال درگیرش بودیم.اخرشم احتمال دادن فرار کرده رفته افغانستان

الهی مثل سگ سقط شده باشه!