2777
2789
هه من اصلا توقع تبریک وکادوندارم!یه زندگی معمولی داشته باشیم وبشینیم مردمونگاه کنیم!همونم نداریم

خیلیا ندارن عزیزم. اینجا ایرانه. دیگه باید به همه چیزش از بی پولی گرفته تا جنگ و دعوا و خشن و غیرمنطقی بودن مردا و .... عادت کرده باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوب يكم بشين فكر كن ببين كجاي كار اشتباهه، توي ي دعوا هيچوقت يك طرف مقصر نيست، حتي ي طرف ممكنه به خاطر گذشت و محبت زيادي مقصر باشه، با قهر كه چيزي درست نميشه بشينين حل كنين مشكلو 

حالا چند نفری میان میگن که شوهر فلان و بهمان فلان کادو دعواهاشون رو نمیان بگن که ..همه جا دعوا و سرصداهست شکر خدا ازبس گرونی هم هست آقایون دخل و خرجشون نمیرسه از خودشون یادشون رفته .انشالله مشکلات شمام حل میشه روزای شادی میرسه با سال جدید

خوب الان چه فایده داری ...مثلا 1 ماه قهری چی شد ...هیچ چیز عوص میشه ؟؟؟یا واقعا مشکل و حل کن یا تکلی ...

بهش میگم گوش نمیده دیگ،میگ فایده نداره خستم ازاسم طلاق ام بدش میاد یعنی کشته منو

یک کلمه ها!توبگویک کلمه ازحرف همونمیفهمیم!

از اول همينجوري بوده؟ پس انتخابتون اشتباه بوده، ولي بازم قهر خوب نيست، به نظرم حتي اگه دو نفر ميخوان جدا هم بشن و با تمام وجود از هم تنفر دارن، ديگه از اين بالاتر نيست كه، بازم با ارامش و صحبت بشينن تصميم به جدايي بگيرن، همين حرف نزدن باعث اكثر اختلافا و سوتفاهماست 

بهش میگم گوش نمیده دیگ،میگ فایده نداره خستم ازاسم طلاق ام بدش میاد یعنی کشته منو

😂😂😂خدایاا از اسم طلاق بدش میااد و از طرفی نمیاد مشکل رو حل کنه ...عجب منطقی داره شوهرت