2777
2789
عنوان

شام چی بپزم🤔🤨😎🙄😏

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 58 پست
اینم فکر خوبیه🤔🤔🤔

از فکرش بیا بیرون اگه اولین بارته یبار درست کردم نسبت ماست و تخم مرغو کم و زیاد شد بو تخم مرغ گرفت اوه مرغم توش بود افتضاح بود بی دردطر سالاد الویت درست کن توش کالباس و نخود فرنگی  بریز با خیار شور گوجه و نوشابه

هعی روزگار پشمالو ؛)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فکرش بیا بیرون اگه اولین بارته یبار درست کردم نسبت ماست و تخم مرغو کم و زیاد شد بو تخم مرغ گرفت ا ...

ته چین کاربر باربی رو درست کن خیلی خوبه

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
منک میخام پاستا بپزم با سس الفردو شوهرم عااااشقشه

عه اینم خوبه

اتفاقا هوس کردم ولی موادشو تو خونه نداریم😐

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
از فکرش بیا بیرون اگه اولین بارته یبار درست کردم نسبت ماست و تخم مرغو کم و زیاد شد بو تخم مرغ گرفت ا ...

اره کم دردسر تر هم هست😁🤗مرسی عزیزم

کینه ای نبودم ،تا آن روزِ لعنتی که ماهیِ هفت رنگِ عیدمان ،وقتی خواستم آبش را عوض کنم دستم را گاز گرفت ...من ماهی ها را بی آزار و معصوم دیده بودم ،اصلا توقِع چنین برخوردی را نداشتم ...از آن روز ، من از ماهیِ کوچکِ تویِ تنگ ، بیزار شدم و هر ثانیه آرزویِ مرگش را داشتم ،،،آبش را عوض نمی کردم ،غذایش را نمی دادم ،هربار که نگاهم به نگاهِ متظاهرِ مظلوم نمایش می افتاد ، اخم هایم را تویِ هم می کشیدم ، زیر لب لعنتش می کردم و سرم را می چرخاندم ...به قدری از گازِ ناغافلش کینه به دل گرفته بودم که بعضی شب ها دلم میخواست ، او را بیندازم توی آبِ جوش تا شاید دلم خنک شود ...این حجم رذالت و سنگ دلی از من بعید بود !شاید هم بچه بودم و کمی در تصوراتم اغراق می کردم ...فقط خواستم بگویم ؛هیچ خیانتی نابخشودنی تر از خیانت در اوجِ اعتماد نیست !!!
اغااااا بمنم یاد بده

خیلی راحته سیب زمینیا ک سرخ شدن پنیر و ذرت و قارچ میریزی روش درشو میبندی ۵ دیقه بعد ک پنیر پف کرد آماده س 

فقط قارچو جدا سرخ کن ک خام نباشه 

سیب زمینیاتم اگه میخوای مث بیرون باشه اول آب پزشون کن نه خیلییی نرم‌باشنا بعد خلالی کن یه روغن بذار داغ که شد همه رو یه جا بریز توش 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
الان بین ته چین و الویه و هویج پلو موندم درصورتی ک ناهار هم جوج زدیم میگم مرغ در مرغ بخوریم بد نیس ...

سردیتون میشه هویج پلو ته چین واسه ناهار خوبه یا شام که ناهار نخورده باشی 😂😂😂خلاصه سعی کنید شب بیشتر غذای نونی بخورین

پریشب درست کردم دوستم❤

پیراشکی

پیرمرد موبایلش رو برد تعمیر کنه....بعد از مدتی تعمیرکار گفت:موبایلت سالمه پدر جان چیزیش نیست.....پیرمرد با صدای غمگین گفت: پس چرا بچه هام بهم زنگ نمیزنن...     
سردیتون میشه هویج پلو ته چین واسه ناهار خوبه یا شام که ناهار نخورده باشی 😂😂😂خلاصه سعی کنید شب بیش ...

همون الویه بسه😎

ته چین اسفناج 

اسفناج نداریم☹

خیلی راحته سیب زمینیا ک سرخ شدن پنیر و ذرت و قارچ میریزی روش درشو میبندی ۵ دیقه بعد ک پنیر پف کرد آم ...

همین ذرت پفیلا منظورته ؟؟میشه خواهش کنم درست شد عکسشو بزاری

معاون گروه دخملای باحال