2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ن خیلی ترشح و خونریزی ندارم اصلا ولی خیلی نگرانم

منم چند روز پیش درد داشتم ولی درد واژن که رفتم بیمارستان نوار قلب جنین گرفت و سونو کرد دید طول سرویکسم خوب بود گفت مشکلی نیست و استراحت کن . ببین اگه با استراحت خوب میشی نگران نباش 

مامان دوتا دختر اردیبهشتی 👧👧
منم چند روز پیش درد داشتم ولی درد واژن که رفتم بیمارستان نوار قلب جنین گرفت و سونو کرد دید طول سرویک ...

دیشب ی ذره زیر شکممو ماساژ دادم بعد اون اینجوری شدم خیلی نگرانم

ن سفتی احساس نمیکنم فقط زیر دلم بیشتر سمت راست درد میکنه

نه عزیزم زایمان زود رس تیس 

نفخه احتماله زیاد من از دردا زیاد داشتم . بعدم برو دکتر اگه تازکی داره دردش واست . ولی چیزی نیس اکه قرص دایمیتیکون داری بخور یا هیوسین . یا عرق نعنا یازنجبیل. 

از این به بعد خیلی نفخ میکنی و درد زیاد میادسراغت 

من خودم چون سزاررینم دکترم  گفت نزار درد بکشی خخخ دارو داده بهم . 

من تو اون هفته ها فقط دراز کش بودم فقط هاااا از بس جای بخیه هام و پایین شکمم درد میکرد . اون موقعه ها رحم داره جا باز میکنه طبیعیه یا بایددارو بخوری یا قرص

من کاربر سال 95هستم بخاطره چهلمین سال پیروزی انقلاب حساب کاربریم ترکید .خخخخ
ن اونجوری نیس فقط درد میکنه ممکنه بخاطر عفونت یا بزرگ شدن رحم باشه ?

خب پس مایعات زیاد بخور چون هرچی اب بخوری دردتم کمتره و ب پهلوی چپ دراز بکشو استراحت کن. 

اگه عفونتم داری حتما درمانش کن

زندگی با یاد خدا زیباست💖