2777
2789
عنوان

دختر لوس من 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 75 پست
بچه بزرگ کن اونوقت بگه خاک به سلت 😕😕😕. 

بزرگ  اره ولی نه بچه دو ساله که چیزی حالیش نیست ،فقط از اطرافیان یاد گرفته و معنیشو نمیدونه و طوطی وار فقط تکرار میکنه 

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از خودت و اطرافیان میشنوه کیمیای ما 2سالش بود ی کلمه شنیده بود "نه بابا" وقتی شاکی میشد با عصبانیت ...

تا حالا نشده بگم خدای من خدای من 😁  شبیه خارجیا 😂

پسربزرگ من 6سالشه بچگیاش اروم بودولی العان خیلی شلوغ شده عصبیم کرده نمیدونم چیکارکنم به نظرتون چیکارکنم حرص نخورم

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖
 خخخ خودشونم میدونن چقدر اذیت میکنن 😂😂😂

آره بخدا یه حرفایی میزنه نمیدونم از کجا در میاره 

دوماه پیش سقط کردم دوماهمم بود بعد تا باهاش دعوا منم میره میشینه یه جا شر شر اشک میریزه میگه خدا نبینی مامانم باهام دعوا میکنه اگه آجیم بود من با آجیم بازی می‌کردم مامانم منو دعوا نمی‌کرد من آجیم میخوام خدایا چرا آجیم مرد بعضی موقع ها ازش میترسم میگم این بچه نیست 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
چقدر شما بد دهن هستی دقت کردی

شما خیلی خوش دهنی که بچه دوساله رو به باد انتقاد گرفتی 

روش تربیتی شما چیه استاد؟ روزی سه دست کتک کافیه؟

آره بخدا یه حرفایی میزنه نمیدونم از کجا در میاره  دوماه پیش سقط کردم دوماهمم بود بعد تا باهاش ...

انقدر صادقانه با خدا حرف میزنن ادم حسرت میخوره، روزی ماهم انقدر پاک بودیم 

پسربزرگ من 6سالشه بچگیاش اروم بودولی العان خیلی شلوغ شده عصبیم کرده نمیدونم چیکارکنم به نظرتون چیکار ...

بیرون میبریش انرژیش تخلیه شه؟ یا زیاد دعواش نمیکنی؟

بچه یکی از اشناهای ماهم خیلی شیطونه ولی از بس مامان باباش نکن نکن میگن و گاهی میزننش الان عصبی هم شده 

وقتی دخترت کوچیک بود عکسشو میزاشتی دلم براش ضعف میرفت با چشای رنگیش😍😍😍 عکسشو میزاری ببینیم جیگر ...

ای جان یادته 😍

الان چشم رنگی نیستش ولی 😁 

عکسشو گذاشتم گلم 

تا حالا نشده بگم خدای من خدای من 😁  شبیه خارجیا 😂

پس من باید منتظر باشم این انگلیسی وفرنسه هایی که یهو میپرونم و آلمانی و ایتالیایی های شوهرمو به زبون بیاره

چه لینگوئیستی بشه دختر من

شهرت،قدرت و ثروت همه پوچ است و فانی   تنها محبت است که جاویدانست و باقی 
شما خیلی خوش دهنی که بچه دوساله رو به باد انتقاد گرفتی  روش تربیتی شما چیه استاد؟ روزی س ...

تربیت یه بچه قبل از تولدش شروع میشه

زن و شوهری به روانشناس مراجعه میکنن میگن بچه ما یکسالشه هدف ما اینکه درست تربیت شه واسه همین اینقدر زود مراجعه کردیم که شما کمکمون کنید روانشناس بهشون میگه اتفاقا شما خیلی دیر اومدید تربیت یه بچه با تولد پدر و مادرش شروع میشه (اول خودتون بعد فرزندتون)

پس من باید منتظر باشم این انگلیسی وفرنسه هایی که یهو میپرونم و آلمانی و ایتالیایی های شوهرمو به زبون ...

اره اونا رو یاد میگیره 

گاهی برای دخترم کارتن انگلیسی میزارم ببینه چندتا کلمه هاشونو یاد گرفته 

مثلا وات ایز ایت ،دخترم میگه وات ایز اوت 😂

تربیت یه بچه قبل از تولدش شروع میشه زن و شوهری به روانشناس مراجعه میکنن میگن بچه ما یکسالشه هدف ما ...

خب منم طبق نظر روانشناس وقتی کلمه ی بدی بگه توجه نمیکنم و نشنیده میگیرم چون سنش قد نمیده حالیش کنم که بده .

من به اندازه ی کافی درگیر تربیتش هستم شما ذهنتو درگیر نکن دوست عزیز

چند ماه پیش بود همراه یکی از دوستام و مادرنازنینش رفته بودیم فروشگاه که وسط جمعیت یه دختر ۱۵ ۱۶ ساله بلند داد زد به مادرش گفت بدبختت میکنم همه شوکه شده بودن اومدیم بیرون مادر دوستم حرف خوبی زدن گفتند اگر بچه تو خونه نشنوه واسه بیرون و باور نمیکنه ما آدما تربیتمون و از خانواده میگیرم ولاغیر