2777
2789
عنوان

دختر لوس من 😁

| مشاهده متن کامل بحث + 1650 بازدید | 75 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به این رفتاراش نخند خنده نداره فردا که تو مدرسه جلو اولیا و مربیان و ...برگشت بلند بهت گفت مامان خاک برسرت (دیدم زیادم دیدم که میگم ) بازم میخندی تایپیک نمیزنی چرا اینقدر بی ادب شده تو رو خدا راهنماییم کنید 

بچه تو قاموسشم نباید بگنجه که به پدر و مادرش همچین حرفایی رو بزنه

خوب گفتن که بچه عزیزه تربیتش عززززیززز تتتتتتررررر

وای عزیزم پسرمنم دوسالشه لباموبوس میکنه لپمومیکشه انگارمن بچشم.عصبانیم شه اخم میکنه لباشواویزیون میک ...

بچه ها همشون معصومن و فرشته ان 😍🌺

خدا قسمت همه منتظرا بکنه ان شا الله ❤

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

عاخی 😄😄😄😄😄قبونش برم 😄

من فک کردم ب خدا میگه خاک تو سلت 😂😂😂😂😂

ووووووی ننه 😍😍

دفتر خاطرات 6 سال قبلمو پیدا کردم :) همش نوشتم کاش من و علی تا آخر عمر با هم بمونیم :|                  حالا نموندنمون هیچ :(          چرا هر چی فکر میکنم یادم نمیاد علی کیه ؟  :/
به این رفتاراش نخند خنده نداره فردا که تو مدرسه جلو اولیا و مربیان و ...برگشت بلند بهت گفت مامان خاک ...

باشه بابا منفجر نشو شما ، بچه دوسالشه نمیتونم بزنم تو دهنش ، رونشناس میگه به حرفای زشتشون توجه نشون ندین انگار نمیشنوین تا از سرشون بیفته ولی انگار شما بیشتر از روانشناس حالیته

عاخی 😄😄😄😄😄قبونش برم 😄 من فک کردم ب خدا میگه خاک تو سلت 😂😂😂😂😂 ووووووی ننه 😍😍

خخخ😂😂😂

به این رفتاراش نخند خنده نداره فردا که تو مدرسه جلو اولیا و مربیان و ...برگشت بلند بهت گفت مامان خاک ...

این.حرفتون درسته ادم اولش خوشش میادولی 5سالش که بشه اون حرفوبزنه کلی دعواش میکنیم بایدازاول نزاریم یادبگیره

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖

دخترم فروردین 4 سالش میشه دیشب خیلی شیطونی کرد دیگه جوابش نمی‌دادم ولش کرده بودم فقط نگاش می‌کرد چجور داره زبون درازی میکنه یه دفعه اومد بوسم کرد گفت مامان ممنونم که داری تحملم میکنی من چشام گرد شده بود شوهرم پوکیده بود از خنده 

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
این.حرفتون درسته ادم اولش خوشش میادولی 5سالش که بشه اون حرفوبزنه کلی دعواش میکنیم بایدازاول نزاریم ی ...

از سرشون میوفته ،نباید به حرفای زشتشون توجه کرد تا کم کم یادشون بره ،هی بخاد بگی اون حرفو نزن دعواش کنی حسای میشه چون بچه دوساله حالیش نمیشه

دخترم فروردین 4 سالش میشه دیشب خیلی شیطونی کرد دیگه جوابش نمی‌دادم ولش کرده بودم فقط نگاش می‌کرد چجو ...

خخخ خودشونم میدونن چقدر اذیت میکنن 😂😂😂

از سرشون میوفته ،نباید به حرفای زشتشون توجه کرد تا کم کم یادشون بره ،هی بخاد بگی اون حرفو نزن ...

اره بایدتوجه نکنیم ولی نخندیدمم فک کنه حرف خوبیه ازیادش میره پسرمنم یه چیزایی ازتلویزیون یادمیگیره دوبارمیگه یادش میره

واسه سلامتی خواهرم یه صلوات میفرستین😖😖😖😖😖