2777
2789
عنوان

دختر لوس من 😁

1710 بازدید | 75 پست

دخترم دو سالشه 

دیشب باهم بحثمون شد 😁 یه گوشه خونه رو انتخاب کرده موقع گریه میره اونجا ، بدو بدو رفت اونجا نشسته مثلا گریه میکنه دیدم داره با خودش حرف میزنه ، خدای من ،خدای من ، خدای من ، خات به سّلِت (خاک به سرت ،منظورش به من بود😑)

ترکیدم از خنده 😂 مخصوصا از اون خدای من گفتنش 😇

همه رو تو پست اول گفتم ،نخونید رد شید 😟

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الهی قربونش برم من 😘😘

خدا خفظش کنه عزیزم

کل دنیا یه طرف،عشق من یه طرف😊                          همسرعزیزم تو بهترین اتفاق زندگیمی،تا روز آخر عمرم عاشقانه میپرستمت،کاش همه ی مردهای دنیا مثل توبودند،دنیا بهشت میشد،جان ودلم فدای تو❤تیکر عروسیمه 😊😊

عزیزممممم❤😚😚😙😙😙

بسم الله الرحمن الرحیم تسلیمم در برابر هرآنچه در توان من نیست. و هرآنچه به ذات.در توان تو هست. تسلیمم در برابر قدرتی که در من نیست. برای تغییر بعضی اتفاق ها. و تسلیمم در برابر قدرتی که در تو هست. و من همه چیز را. به تو. سپرده ام....

نمیدونم از کجا یاد گرفته کلمه های قلمبه سلمبه رو ،احتمالا تی وی

.

دیشب زنگ زدم به شوهرم گوشی گذاشتم رو ایفون دادم دست دخترم ، شوهرم دیر جواب داد ، برگشته میگه جواب بده دیگه اِی وا 😁

من باید شاد باشم ،،.،..... به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشن 😊

ای جوووووون

ایها الناس من خانومممممم🤕🤕دیگه نبینم کسی ب من بگه اقاا😏چندسال پیش نمیدونم چه فعل و انفعالاتی تو مغزم رخ داده ک اسمم کاربریمو محمد آراد گذاشتم ن پسری ب این اسم دارم ن اسم آدم خاصیه....اصلانمیدونم این محمد آراد کیه🤐😂😂😂