2777
2789
عنوان

دردش چجوریه؟؟

247 بازدید | 35 پست

حاملگی خارج از رحم دردش چجوریه؟؟؟؟؟ از کی شروع میشه؟؟؟  علائم دیگه ش چیه؟؟؟؟؟ همش استرس دارم نکنه برا من خارج از رحم باشه  

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها قرص دمیترون تواوایل بارداری ضرر داره؟ 

توروخدااگه میدونین راهنمایی کنین ممنون بدجور حالت تهوع واستفراغ دارم😩😷

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
دکتر برا 2 هفته دیگه سونو نوشته.استرس دارم! همش درحال گریه کردنم.با اینکه خداروشکر درد ندارم

عزیزم چند هفتته؟؟؟؟منم تازه فهمیدم باردارم ۴روزه واسم دعاکن منم بخدا دقیقا استرس تورو داشتم ولی با خوندن و پرسیدن دیگ ندارم

خارج رحمی کلا یه طرف بدنت درد وحشتناک داره

خونریزی داره

هردوروز بتات یاکم میشه یا بالا نمیره

توکل ب خدا نگران هیچی نباش

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
عزیزم چند هفتته؟؟؟؟منم تازه فهمیدم باردارم ۴روزه واسم دعاکن منم بخدا دقیقا استرس تورو داشتم ولی با خ ...

مبارکه گلم خداروهزارمرتبه شکر

💞گل پـــونه خودش میدونه اگه بره دنیام یه زندونه ،واسه همه بی قراریام میدونه دواودرمونه.... 
مگه میشه؟؟؟چند هفته بود؟علایمی هم نداشتی😑

بله اصلا درد نداشتم 

۷ هفته عمل شدم

علائمم این بود که سر موقع پریود شدم که توی پریودی بتا مثبت شد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
بله اصلا درد نداشتم  ۷ هفته عمل شدم علائمم این بود که سر موقع پریود شدم که توی پریودی بتا مثب ...

آهان چه عجیبن بدن ها

من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
عزیزم چند هفتته؟؟؟؟منم تازه فهمیدم باردارم ۴روزه واسم دعاکن منم بخدا دقیقا استرس تورو داشتم ولی با خ ...

منم تازه 1 هفته س فهمیدم باردارم. البته پنجشنبه 2 اسفند آزمایش دادم قطعی مشخص شد. خیلی خوشحال بودم ولی رفتم دکتر یکم نگران شدم

خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
منم تازه 1 هفته س فهمیدم باردارم. البته پنجشنبه 2 اسفند آزمایش دادم قطعی مشخص شد. خیلی خوشحال بودم و ...

آخ آخ این مشکل منم هست.. همش استرس خارج رحم و نشنیدن قلبشو دارم، اصلن دست خودم نیس، هی میخام فک نکنم نمیشه