mahdiecivil مدیر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 عنوان دردش چجوریه؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 247 بازدید | 35 پست حاملگی خارج از رحم دردش چجوریه؟؟؟؟؟ از کی شروع میشه؟؟؟ علائم دیگه ش چیه؟؟؟؟؟ همش استرس دارم نکنه برا من خارج از رحم باشه خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘 1397/12/07 | 13:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 آخ آخ این مشکل منم هست.. همش استرس خارج رحم و نشنیدن قلبشو دارم، اصلن دست خودم نیس، هی میخام فک نکنم ... منم.یعنی راه دیگه ای نیست زودتر بفهمیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 منم تازه 1 هفته س فهمیدم باردارم. البته پنجشنبه 2 اسفند آزمایش دادم قطعی مشخص شد. خیلی خوشحال بودم و ... خب عزیزم چند هفتته الان؟؟؟؟خدا حفظش کنه اصلا نگران هیچی نباش من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 خب عزیزم چند هفتته الان؟؟؟؟ خدا حفظش کنه اصلا نگران هیچی نباش آخرین پری 4 بهمن شروع شده بود. تو نت میزنم میگه 4 هفته و 5 روز خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 آخرین پری 4 بهمن شروع شده بود. تو نت میزنم میگه 4 هفته و 5 روز اره گلم درستهولی بری سونو میگه دقیق بهتمن اخرین پریم ۲ بهمن بود الان باید ۵هفته و چندروزیم باشهدیروز سونو گفت سن جنین سه هفتمه من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 اره گلم درسته ولی بری سونو میگه دقیق بهت من اخرین پریم ۲ بهمن بود الان باید ۵هفته و چندروزیم باشه ... آخی 2 روز فرق داریم خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 اره گلم درسته ولی بری سونو میگه دقیق بهت من اخرین پریم ۲ بهمن بود الان باید ۵هفته و چندروزیم باشه ... سونو معمولی رفتی؟ ساک تشکیل میشه الان؟ منم برم چیزی مشخص میشه؟؟؟ خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 آخی 2 روز فرق داریم چه روز خوبی هم مامان شدیما😍😍😍من ک اولین روز مادرمو همسرم از طرف نینی برام گرفت خیلی حس خوبیه انشالا تااخرش سالم بمونن و همه باردارایعنی توهم ۳ هفتته؟؟ من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 چه روز خوبی هم مامان شدیما😍😍😍من ک اولین روز مادرمو همسرم از طرف نینی برام گرفت خیلی حس خوبیه انشا ... انشالله. حتما دیگه! من هنوز سونو نرفتم،بنظرت برم؟ خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 سونو معمولی رفتی؟ ساک تشکیل میشه الان؟ منم برم چیزی مشخص میشه؟؟؟ سونو رو شکم رفتم حتی سونو واژینالم فک نکنم نشون بده الان خیل زوده البته سن بارداری من پایینه ها شاید تو دقیقی و ۵ هفتتهبرو تانری نمیتونی بفهمیحالا یا میبینی ساک بارداری رو یا میگه برو چندهفته دیگه بیا من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 انشالله. حتما دیگه! من هنوز سونو نرفتم،بنظرت برم؟ آره من خودم ک نتونستم صبرکنم اخه باحساب من مثل شما ۵هفتم بود دیگع گفتم ساک بارداری رو میبیننک رفتم گفت اختلاف داره هفته جنین با هفته پریودیک شد ۳ هفتم و دیده نشد من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 آره من خودم ک نتونستم صبرکنم اخه باحساب من مثل شما ۵هفتم بود دیگع گفتم ساک بارداری رو میبینن ک رفتم ... کدوم شهری؟ دکتر برا من 21 اسفند سونو واژینال نوشته خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 کدوم شهری؟ دکتر برا من 21 اسفند سونو واژینال نوشته من کرجم نه واسه من شکمی نوشته سنو واژینال نمیتونم دوس ندارم من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 من کرجم نه واسه من شکمی نوشته سنو واژینال نمیتونم دوس ندارم حالت تهوع و اینا داری؟ خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘
khanomi0903 عضویت: 1397/07/03 تعداد پست: 2477 حالت تهوع و اینا داری؟ نه فقط بیحالم همش دوس دارم دراز بکشم نوک سینمم خیلی درد میکنه سردردم دارم من تو امضای هرکی صلوات یاسوره ببینم میخونم و لایکش میکنم🤗
mahdiecivil مدیر استارتر عضویت: 1397/09/29 تعداد پست: 730 نه فقط بیحالم همش دوس دارم دراز بکشم نوک سینمم خیلی درد میکنه سردردم دارم مثل منی انشالله بسلامتی این دوره رو طی کنی خدایا مرسی که مامان یه پسر مهربون و شیطونم 😍😘