2777
2789

مثلا هر از کاهی نیست یک دفعه پیداش میشه مثلا قرار گذاشتیم خوب باشیم باهم بازم خرابش کرد صبح زنگ نزد تا شب که یک بار زنگ زد میپرسم کجایی میکه کار دارم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یه میلیونت پرید تو نقطه ی امن قبلی

خوب ازاول بگیدنمیخوایم جایزه بدبم این ادا اطفاراچیه 😄😒

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
این اقا همش داره به من دروغ میکه یکی از نمونه هاش اینه که ۲سال پیش کفت که میخوام برم ترکیه کفتم بری ...

عزیزم دوستی که ۴  ساله به ازدواج ختم نشده و این اقا داره میپیچونه شمارو کاملا مشخصه باید چکار کنی .آیندتو بساز نه بسوز

مثلا هر از کاهی نیست یک دفعه پیداش میشه مثلا قرار گذاشتیم خوب باشیم باهم بازم خرابش کرد صبح زنگ نزد ...

ببین ولش کن

این آدم مردزندگی نیس

شوهرای ماکه بیست وچهاری قبل ازدواج باهامون بودن راست میگفتن اینه وضعمون چه برسه اینکه دروغ و...هم داره

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
الانم اسمس داده فکر بد نکن عز فردا خوب میشم اخه من اسمس داده بودم که تو اکه نمیخوای من و بگو

گلم عزت نفس داشته باش شما قهر کن پیشنهاد کات بده اگه قبول کرد حد اقل تو کنار کشیدی و متوجه میشی تیکه تو نیس.اما اینجوری که بهش بگی و اگه بگه نه خیلی تحقیر آمیزه.