2821
2789
خوب این صدمه هم بستگی به مهارت دکتر داره؟؟؟؟

بله صد درصد 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
من دقیقا یک سااااااااال تمام جنگ و دعوا داشتم با شوهرم سر بینیم میگفت دماغت سربالا بشه چه خاکی توسرم ...

شوهرمنم همون حرف رو میگه. نوکش نباید بالا باشه در حالیکه بینیم افتادگی یه مقدار داره

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خداروشکر ان شاالله همونی بشه ک میخوای من شیرازم من وقت گرفتم برا عمل منتها دو سال دیگه😑 دکترم ان ...

ا منم شیرازم میخوام عمل کنم سال دیگه...کدوم دکتر نبوت گرفتی،؟

ظلم ظالم جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک مارا سحر کن....

تا ۴ماه که ورم شدید داره بعدش کم کم تا یکسال ورماش کم میشه 

سه اصل هیچ وقت باکسی بیشتر ازجنبه اش رفاقت نکن,درددل نکن,شوخی نکن حرمتها شکسته میشود............ هیچ وقت به کسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نکن,محبت نکن,لطف نکن تبدیل به وظیفه میشود.............. هیچ وقت ازکسی بیشتر ازجنبه اش خوبی نخواه,کمک نگیرانتظارنداشته باش تبدیل به منت میشود
یا خدا  خیلی باید منتظر شی اما ارزش داره😉 انشالله به سلامتی عمل کنید شما هم🌹🌹🌹

اره دیگه دو سال صبر میکنم ولی خیالم راحته دیگه

ممنونم😊

دیگه میوفته برا تیر سال ۱۴۰۰ سال انتخابات😂

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
شوهرمنم همون حرف رو میگه. نوکش نباید بالا باشه در حالیکه بینیم افتادگی یه مقدار داره

انشالله شوهر شماهم به زودی راضی بشه.میتونین باهم برین مطب پیش شوهرت با دکترت حرف بزنی و دقیقا اون چیزی رو که مدنظرته بهش بگی که خیال شوهرتم راحت باشه.

ا منم شیرازم میخوام عمل کنم سال دیگه...کدوم دکتر نبوت گرفتی،؟

دکتر کبود خانی

واسه چی سال دیگه؟

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
چون الان میترسم😂😂 دکتر روشنم میگن کارش خیلی خوبه

نه بابا اصلا ترس نداره ک خیالت راحت من قول بهت میدم😂

خیلی دکترا رو از جمله همین دکتر روشن بررسی کردم کاراشونو کار خراب خیلییی دارن همشون

با تحقیق رفتم پیش دکتر کبودخانی 

لوزه سومم پیششون عمل کردم خیلی راضی بودم هیچ مشکلی نداشتم برخلاف بقیه ک خونریزی و گوش درد و اینا داشتن

اصلا هر چی بگم حرف نداره این دکتر

کار خرابی ازش ندیدم دو سال دیگه بهم وقت داد ولی خیالم راحته راحته 

نه بابا اصلا ترس نداره ک خیالت راحت من قول بهت میدم😂 خیلی دکترا رو از جمله همین دکتر روشن بررسی کر ...

ایشالله که عالی میشه😘😘😘

ظلم ظالم جور صیاد آشیانم داده بر باد ای خدا ای فلک ای طبیعت شام تاریک مارا سحر کن....

چون الان میترسم😂😂 دکتر روشنم میگن کارش خیلی خوبه

عزیزم اگه منظورت از ترس ،ترس از بیهوشیه که اصلااااااااااااا نترس.

اینو کسی بهت میگه که ۱۰ روز گریه کرده قبل عمل

چون شوهرم راضی نبود و مادرم هم میترسید طوریم بشه به کسی نمیتونستم بگم میترسم و فقققققققط گریه میکردم چون مطمئن بودم از اتاق عمل زنده بیرون نمیام‌😓😓😓😓

ولی چنان رفتم و اومدم که نگوووووو

راحت و بی دردسر

ایشالله که عالی میشه😘😘😘

ممنونم ان شاالله😊🌸