2777
2789
من خیلی دوست دارم عمل کنم ولی شنیدم اونایی که عمل کردن همیشه ابریزش دارن یکی میگه مشکل تنفسی میاره و ...

من بینیم شکسته بود تو نه سالگی ،و افتضااااااح قوز داشت.کلی خورده استخون دکترم داده بهم 😂😂😂

ابریزش کمی دارم ولی مشکل تنفسی فقط دوماه اول.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باکی ؟؟هزینش چقد؟؟

دکتر علی عباسی  ۷/۵ 

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
خیییییییلی رو اعتماد به نفسم تاثیر داشت.الان حس میکنم قیافم نرماله . بهترین روزای نوجونیمو این بینی ...

نمیدونم واقعا شوهرم دوست نداره عمل کنم منم اصرار میکنم میترسم بعدش مشکل تنفسی اینا داشته باشم چیکار کنم انوقت😞

به سلامتی عزیزم😍 دکترت کیه؟

ممنون  عزیزم 

دکتر علی عباسی  اینستا بزن میاره بالا  خیلی دکتر عالیه  کاراش قشنگ و مناسب با صورت  و بدونه هیچ  آبریزش

خواهرمم پیشه همین دکتر عمل کرده  متخصص بینیهای گوشتیه

آهای غمی که مثله یه بختک رو سینه من شده ای آواره    از گلوی من  دستاتو بردار، دستاتو بردار  از گلوی من از گلوی من دستاتو بردار ، دستاتو بردار      💔 جای خالیت تو قلبم یه سوراخه عمیقه ،بابایی💔                    
دکتر من خداست دستش دردنکنه کارشم عالیه بدون هیچ هزینه ای نه ورم داشت نه آبریزش نه مشکل تنفسی❤❤❤مدیون ...

عکس میزاری؟!

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
آبریزش دایمی هستش یا بعد یه مدت خوب میشه؟

من از دکترم پرسیدم واسه این آبریزش  گفت  اگه به سینوسها  صدمه وارد شه همچین میشه

ممنون  عزیزم  دکتر علی عباسی  اینستا بزن میاره بالا  خیلی دکتر عالیه  کارا ...

خداروشکر ان شاالله همونی بشه ک میخوای

من شیرازم

من وقت گرفتم برا عمل منتها دو سال دیگه😑

دکترم انقد کادش خوبه از هر لحاظ بگم عالی بدون کبودی و عوارض یه بینی خشکلم ک به فرم صورتت بخوره بهت میده

انقد وقتش پر بود ک دوسال دیگه بهم تو بیمارستان خصوصی وقت داد

اگ میخواستم بیمارستان دولتی برم ک میشد ۴ سال دیگه😑

از الان دلم واسه پسرم میسوزه😢پس فردا میخوام برم مدرسه دنبالش همکلاسیاش میگن اووووف چه مامان جیگری...بچم اعصابش خورد میشه خو😌
نمیدونم واقعا شوهرم دوست نداره عمل کنم منم اصرار میکنم میترسم بعدش مشکل تنفسی اینا داشته باشم چیکار ...

من دقیقا یک سااااااااال تمام جنگ و دعوا داشتم با شوهرم سر بینیم میگفت دماغت سربالا بشه چه خاکی توسرمون‌بکنیم اخه ادم چادری که دماغ عمل نمیکنه.

ولی الان خودشم اعتراف میکنه که چقد خوب شد که عمل کردم.البته بینی من فوووووق العاده طبیعیه مدلش 

خداروشکر ان شاالله همونی بشه ک میخوای من شیرازم من وقت گرفتم برا عمل منتها دو سال دیگه😑 دکترم ان ...

یا خدا  خیلی باید منتظر شی اما ارزش داره😉

انشالله به سلامتی عمل کنید شما هم🌹🌹🌹

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز