2821
2789
عنوان

منو شوهرم 😔

552 بازدید | 25 پست

وقتي امد خواستگاري گفت دوستم داره بعد گفت  انتخاب خانواده بودم بعد گفت از لج فاميلشون ك رفته خواستگاري  ن شنيده امده با من ازدواج كرده  ، ازدواج كرديم و من ب دلايلي هيجي نمي دونستم از خانه داري  چند ماه اول ما مادرش اينا زندگي كرديم و بعد جدا شديم نمي دونم نمي تونم بفهمم مادرش بد ه يا خوب هميشع ميگه صلاحتون رو ميخوام اما هرجا عيب و ايرادي در من بود اگر بود همه رو پيش چشماي پسرش بزرگ كرد  رابطه ما خوب بود  روز اول گريه كردم بهم ميگفت اگ گريه كني از عمرم كم ميشه اما بعد ها  الان بميرمم هيج اثري نداره  كم سنيم اون بيست هفت سال من بيست پنج خلاصه ن تولدي  و ن هيج مناسبتي مگر اينكع هزار بار تاكيد كني اينا مهم نيس مهم رابطمونه من خيلي سعي كردم  عاشقم شه من ي زندگي عاشقانه ميخواستم نشد ك نشد  تو گوشيم هم ديدم ك با دخترا چت كرده ب خانوادش ب خيلي ها گفتم انگار بد تر شد الانم گوشيش هس و قفله و نمي دونم ك هست يا ن ، البته  ك هست، اما صبح  مي ره شب مياد شام ميخوره ميخوابه  خرج خونه مياره اما از اينكه نتونستم  تو قلبش جايي داشته باشم چشام نم مي زنه همش   هيج موقع نميتونم تو قلبش باشم  من خانم خونه و اون اقاي خونست  من از اين همه سردي  بيزارم ب همه نگاه ميكنم بدترين زندگي ها هم ي نقطه خوب داره  در رابطه با شوهر اما من چ كنم  با قلب سنگيش أيا كسي مث من هس ك ادامه داده و بعد ها خوب شده اگ يكي از همين فضا مجازي اون رو ي روز علنان  بگيره از  من  من ميميرم   پيام بدي جواي نميده نميخونه هزار روز از خونه دور باشي دو بار شايد زنگ بزنه اما همين ادم با دوستاش چند ساعت حرف مي زنه با همه ميگه و ميخنده خستم از اين تنهايي 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چراموندی؟

دوستش دارم و دوتا بچه داريم هميشه فكر طلاق مياد ب سرم اما همون دقيقه ميترسم اگ رفتم و بعد دلتنگ شدم چي. اما بخاطر بچه هامم نميتونم جداشم اما دوستش دارم

خیانت میکنه و علنا بهت گفته عاشقت نیستم و دقیقا مثل هم خونه رفتار میکنه ...بعد شما انقدررر صبر کردید ...عزیزم خواهرانه بهت میگم زندگیت داره از دست میره ...در اسرع وقت برو پیش مشاور ..البته چون شما با خیانت کنار اومدی و واکنش ندادی ممکنه بیشترم پیش بره هااا ...

ببین دوست عزیز آدمهای خام و بی تجربه غالبا تنها راهنمای رفتارشون غریزه هست 

اون محبت و توجه اول ازدواج به خاطر تازگی رابطه بوده ... اینکه اون حس فروکش می کنه در همه زوجها اتفاق میوفته . منتها آدم پخته و فهمیده افسار رفتارش رو نمیده به دست غریزه .... متوجه رفتارش هست و آگاهانه سعی می کنه زندگیش رو حفظ کنه 

به نظرم همسرت از اون دست آدمهایی هست که غریزه ش راهنمای زندگیش هست....

شما هم باید یا راهت رو ازش جدا کنی یا اینکه تمرکزت رو از روش برداری و به خودت بپردازی . درس بخون سرکار برو و مستقل شو ....

بله عزیزم،من شوهرم خیانت کرد،نه یکبار،چندین بار

تا پای طلاق هم رفتیم،خیلی اذیت شدم

الان هزار ماشاءالله مرد زندگی شده که چی،اصلاااااا هم پشیمون نیستم،خوب خوب که از زندگیم مطمدن شدم،بچه آوردم

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  
دوستش دارم و دوتا بچه داريم هميشه فكر طلاق مياد ب سرم اما همون دقيقه ميترسم اگ رفتم و بعد دلتنگ شدم ...

فقط مشاورمیتونه راهنماییت کنه عزیزم

من حلیم رو با نمک میخورم از حلیم شیرین هم متنفرم😁
ببین دوست عزیز آدمهای خام و بی تجربه غالبا تنها راهنمای رفتارشون غریزه هست  اون محبت و توجه او ...

با من حال اس بازي نداره ذريع از ي پيام أما بار ها ديدم با بقيع چت كرده با همه شوخي و خنده رو بلده با من ن. من نميتونم ازش جدا شم 😔 من عاشقش بودم ك ازدواج كرديم الأنم اون حس تغيير نكرد راهم جدا نميشه بچه داريم وگرن اون راضي ب جدايي از من اجازه درس خوندن نميده و كار و با دوتا بچه نميشه كار كرد 

یعنی خیانت کرده ؟؟؟مطمعنی

خيانت  ب معنيه حرف زدن با دخترا و دوست شدن باهاشون اره  اما فقط در همين حد يعني كار ب خواب  و اينا هرگز اما همين ها  چرا الانم گوشيش قفل داره 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز