2777
2789
عنوان

منو شوهرم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 25 پست

شوهرت قدر عافیت نمیدونه .

توکل کن به خدا 

نماز شب بخون 

تو قنوت نمازت بین دو صلوات از خدا بخواه محبت بین تو و شوهرت رو افزون و افزون تر کنه ،

اینجا ی تاپیک بود در مورد اینکه خانم ها باید به خودشون اهمیت بدن ،شروع کن اول به خودت توجه کن ،نزار روحیه ی شادابت رو از دست بدی ، هر کاری می تونی واسه شاد بودن خودت بکن .شما شاد باشی از عهده ی همه ی سختی ها برمیای ،ببین چه انتظاراتی ازت داره در حد معقول ،اونها رو سعی کن انجام بدی .

در ضمن آش کشک خاله ی شوهرتی ،هر وقت از مورد های خواستگاری رفتنش گفت ساکت نمون ،بگو فعلا که من به این خانمی نصیبت شدم .از خداتم باشه ،روزی ۵ بار باید سجده شکر به جا بیاری (من اینا رو به شوهرم میگم😅 ،تو شوخی و جدی😆 .شما خلاقیت بیشتری به خرج بده😆 )

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا هرچی میشه بعضی ها میگن چراموندی؟ باید دنبال علتش بگرده همه توزندگیشون مشکل دارن مال یکی کوچیکه ...

☺️ با اين نمونيم با كي بمونيم بچه ها حيفن و اگ بچه هم نباشع  اون ادمم  بي عيب نيس البته اگ كسي پيداشع

اخرين باري ك رفتم دكتر  گفت اك دارو مصرف نكني سرطان معده ميگيري اما من نرفتم با اينكه خون بالا ...

عجب !!!!،نا شکری نکن .

حتما برو دنبال درمانت .

نا امیدی کید شیطانه ،هیچ وقت از رحمت خدا ناامید نباش . اصلا قرار نیست که همه چی دلخواه ما باشه ، به هر اتفاق کوچیک و بزرگ زندگی باید به چشم امتحان الهی نگاه کنی ،

قراره ما تو این امتحان ها به خدا نزدیک و نزدیک تر بشیم ،

نه این که ناامید بشیم .

هر روز سه تا آیه آخر سوره بقره رو بخون ،شیطان رو از خونه ات دور میکنه.

مال من چهار ساله اينطورع🥺

آدم ها متفاوتن عزیزم

زندگیت و شوهرت رو با کسی مقایسه نکن

ببین خودت چجوری هستی،تحمل داری یا نه

تیکر تولد یه سالگی پسرمه،،، هر شب راااحت بخواب،خدا از چیزی که قراره فردا باهاش روبرو بشی ،خیلییی بزرگتره.  

خدا به داد همه ادمای مظلوم برسه من تاجایی شبیه به شمام با این تفاوت که شاغلم ولی کارت بانکیم دستشه  

سعی که از وابستگست کمتر کنی  منم همینم میدونه طاقت طلاق ندارم میدونه بچه هارو ترک نمیکنم  میدونه بدون اون جایی نمی مونم باورم نداشت .الان کمکم دارم خودمو مستقل مزکنم که کاری ب کارش نداشته باشم

از وقتی فهمیدم رفتنی ام ...همه چیز تغییر کرد ...از ته دل میخندم ....با تمام وجود گریه میکنم...با هر دم و بازدم واقعا نفس می کشم...هر صبح که بیدار میشوم حس میکنم زنده شدم...از کسی چیزی به دل نمیگیرم...از کسی توقعی ندارم... هنوز غنچه ی نازم رو با شیره ی جانم سیراب میکنم...هر بار سر تا پای نهال زندگیم رو برانداز میکنم...هر روز طلوع رومی بینم و غروب رو رصد میکنم... کوه  دشت  سنگ  صدای گنجشکها ...من هنوز نفس می کشم ...