2789
عنوان

یه سوال😐

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 80 پست
من حقوق شوهرمو نمیدونم اصلا و ابدا فقط حس میکنم حول و حوش 8 میلیونه و بیشتر کلی برا خونه بیشتر از ما ...

خیلی مودبانه میپرسی نظر شما درباره این مسائل چیه

مسلما اگه طرف باشعوری باشه مسخره بازی درنمیاره

بعدم اون اخرا نکه جلسه اول😄

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
قبل ازدواج کی حقیقتو گفته تو خواستگاری هر چی میگی این مردا قبول میکنن بعدش کم کم میزنن زیرش

مگه شهر هرته 

باید برن مشاوره یا جلو خانواده تعهد بده که نتونه بزنه زیرش

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

روم نمیشه چیه بالاخره باید بپرسی ای تو که میخوای بامن ازدواج کنی مزاجت چطوریه چقدر جدا میشن بخاطر ه ...

والا بخدا عقلم نمیرسید اون موقعها. بچه که بودم یه بار یکی ازم پرسید شما رسم دارین شب عروسی مرد و زن ل*خت باهم باشن؟ من گفتم وایییییی، چه رسم زشتی شما دارین ما با ادبیم و از این رسما اصلا نداریم ، شما خیلی بی ادبین.  تا قبل از زیست دبیرستان فکر میکردم همین که زن و مرد با هم عروسی کنن و دست همو بگیرن بچه دار میشن😆بعد که زیست رو خوندم فکر میکردم فقط به همون شب اول ختم میشه. تازه تو کلاس جمعیت یکم دستم اومد که چی به چیه. حالا فکر کن منی که انقدر شوت بودم بخوام بیام از این چیزا بپرسم😆😆😆😅

حالا اون مورد سوم اره ولی گرم مزاجیو سرد مزاجیو حقوق و ... که نمیشه زیرش زد

بعدشم همه چی رو قشنگ میشه زیرش زد روز اول بهم گفت هفت میلیون دارم واسه رهن خونه چند روز بعد گفت 5میلیون گفتم تو که گفتی هفت میلیون گفت نه نه من کی گفتم بعد که پیله کردم فهمیدم داده به مادرش

یه روزی حال منم خوب میشه
والا من ازدواجو تفریح و خونه با وسایل نو و آزادی از خونه ی بابا و راحت اتوبوس سوار شدن و کلاس رفتن م ...

😦😦😦😦😨😨😨😨

واقعا اونایی که میگن حقوق شوهرشونو نمیدونن منو بسیااار متعجب میکنن مگه میشه اخه؟؟؟

شوهر من کارمند بانکه.یعنی همه وام ها و قسط ها و کلا امور مالی زیر دست خودشه.گفت امور مالی همش با من هر چی هم بخوای میدم بهت ولی حساب دقیق رو نمیگم

البته الان بعد ۸ سال مثلا پاداش بدن یا هدیه بدن(مثلا واسه روز مرد و یا عیدهای خاص)بهم میگه.پنهان کار نیست.نمیدونم چجوری بگم....یه جورایی خودم هم دوست ندارم بدونم دقیقش رو....اینطوری حس میکنم همیشه حسابش پر پوله😅😅

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
کسی که گرمه معلومه خودش میفهمه میزان کششو به جنس مخالف😐

همه مردا میگن گرم هستیم

من همسرم سه ماه یه بار میومد طرفم میگفتم بریم دکتر میگفت من هیج مشکلی ندارم

قبول ندارن سرد بودن خودشون رو 

یا خساست رو 

تو دوران اشنایی یه خقوق بالا میگن 

بعد ازدواج یه مدت که میگذره موقع خرج کردن که میشه میبینی دستش میلرزه و میگه ندارم

من اصلا حقوق دقیق شوهرم رو نمیدونم خودش گفت نمیگه منم هیچ اصراری نداشته و ندارم

باورم نمیشه همچین زندگی هاییم هست😐😦😮

مگه شهر هرته  باید برن مشاوره یا جلو خانواده تعهد بده که نتونه بزنه زیرش

دقیقا شهر هرته خیلیا تو همین گروه ها دیدم اول خواستگاری دم از خوشبختی زدن حالا با یه بچه طلاق گرفته  کدوم تعهد اگه معنای واقهی تعهد رو بدونن از اول باید صادق باشن بفهمن که اون خانواده با چه اعتمادی دخترشون رو به اونا می سپره

والا بخدا عقلم نمیرسید اون موقعها. بچه که بودم یه بار یکی ازم پرسید شما رسم دارین شب عروسی مرد و زن ...

خب پس چرا شوهر کردین😦😦😦😦

ما رفتیم تو اتاق سال تولد همو پرسیدیم بعدش 2 دقیقه به دیوار نگاه کردیم گفتیم اگه حرفی نداریم بریم 😐 ماه بعدش جشن عقد گرفتیم 😐

همہ چے درست میشہ 32ـُــــم همین مـاه ساعتِ 25:00

اول ازدواج اقایون باغ سرخ و سبز نشون‌ میدن خانومام داغ ان فقط ظاهر میبینن  یا برعکس 

بعدش که میگذره اختلاف میشه

بانمک بودن با بی‌شعور بودن فرق داره ...رُک بودن با بی‌ادبی فرق داره، اجتماعی بودن با پررویی و چَتر بودن فرق داره،زرنگ بودن با "سر دیگران کلاه گذاشتن" فرق داره ....و مشکلات ما دقیقا از آنجایی شروع شد که این تفاوت‌ها را درک نکردیم!
همه مردا میگن گرم هستیم من همسرم سه ماه یه بار میومد طرفم میگفتم بریم دکتر میگفت من هیج مشکلی ندارم ...

کلا دارم منصرف میشم از ازدواج کردن😐

بعد اون وقت همچین مرد دروغگویی اصلا ارزش زندگی کردنم داره؟!