2789
عنوان

یه سوال😐

| مشاهده متن کامل بحث + 570 بازدید | 80 پست

خب اکثرا یا نمیگن یا پرسیده نمیشه یا جواب دروغ تحویل مردم میدن مثلا من فکر میکردم نیازی به گفتنش نیس به همسرم نگفتم زیادی اهل گشت و گذارم

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من در مورد این چیزا حرف نزدم ولی الهی شکر از این مشکلا هم ندارم. اون موقع بچه بودم عقلم به این چیزا ...

روم نمیشه چیه بالاخره باید بپرسی ای تو که میخوای بامن ازدواج کنی مزاجت چطوریه

چقدر جدا میشن بخاطر همین مسائل

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
خب قبل ازدواج هر و طرف گاها بعضی مسائل رو نادیده میگیرن . بعد دبه در میارن.

مگه الکیه ادم بزنه زیرش دبه دربیاره😐

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

داغن نمیفهمن

خواهر شوهر من سه ساله عقده هم خانواده خودش هم خوانواده ی شوهرش بارها باهم درگیر شدن و هی میگن اینا به درد هم نمیخورن

اما حالیش نیست هی میگه شماها اشتباه میکنید 

میگم مگه نگفته دور دوستات و فامیلاتو خط میکشی ؟

میگه خب حالا اونا مهم نیستن بعدا یواش یواش حل میشه و خیلی خیلی گرفتاری های دیگه که از حوصله خارجه 

بعدا که رفت سر خونه خودش میفهمه چه اشتباهی کرد 

تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد *** زندگی درد بزرگیست که درمان دارد
ازمزاجش که نمیشه پرسیدقبل ازدواج😂

کسی که گرمه معلومه خودش میفهمه میزان کششو به جنس مخالف😐

از نظر مزاج هم واقعا شانس آوردم که به هم میخوریم و مشکلی نداریم

وگرنه نپرسیدم

۲۲ سالم بود و کم تجربه بودم

به نظر تو لفافه و غیرمستقیم باید پرسید

حجاب یعنی خیابان ادامه اتاق خواب نیست!!!بلکه جای کار و تلاش و ترقی جامعه است
مگه الکیه ادم بزنه زیرش دبه دربیاره😐

باورکن میارن. من به چشم دیدم حالا مثلا نامزد من خیلی با خداست و اهل دروغ نیس تو روز خواستگاری بهم گف یه حلقه دیگه میخرم دور از چشم مادرم اینا الان ٤ماهه نخریده ١😄😄😄

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
حالا اون مورد سوم اره ولی گرم مزاجیو سرد مزاجیو حقوق و ... که نمیشه زیرش زد

والا من ازدواجو تفریح و خونه با وسایل نو و آزادی از خونه ی بابا و راحت اتوبوس سوار شدن و کلاس رفتن میدیدم 

دیگه اون موقع به این چیزا فکر نمیکردم

اکثر ازدواجا تو ایران بخاطر آزادی و تجربه کردن چیزای جدیده 

من خودم عقلانی فکر‌نمیکردم فقط احساسی بودم الان یه عالمه میفهمم ولی دیگه نه میتونم حرفی بزنم نه شرطی بذارم و باید بسازم 

اگه یه کلمه اعتراض کنی میکن روز اول چشاتو باز میکردی 

یه روزی حال منم خوب میشه