2777
2789
عنوان

همسایه مریض

1349 بازدید | 80 پست

بچه ها بیاید اینجا یه کم از همسایه مریضمون براتون بگم،ما یک ساله که اومدیم این خونه و مستاجریم،قبل از هرچیزی بگم که ما خونه قبلی هم از همسایه واحد بغلیمون شانس نیاوردیم مهمونیای شبانه و مست کردن تا صبح و جیغ و خنده و وقتی هم محترمانه تذکر دادیم بدتر میکردن و ساعت چهار صبح میومدن تو راهرو و با مهموناشون جیغ میکشیدن حالا قبلی رو بی خیال میخوام از همسایه جدیدمون بگم که یه زن روانی به تمام معناست،اگر ظاهرشو ببینید جوری صداشو نازک میکنه و سلام و احوالپرسی با همسایه ها میکنه که فکر میکنی وای عزیزم مگه صدای این درمیاد،اما تو خونشون که حرف میزنه یه صدای بلند وحشتناک دو رگه داره و دائما جیغ و فریاد سر بچه و شوهرش،اتاق خواب ما دیوار به دیوار پذیرایی ایناس،این زن از بچش بدش میاد جوری که همش اعصاب بچه رو بهم میریزه بچه هم که فقط هشت سالشه و دختره الان مثل مامانش مریض شده و فقط جیغ میکشه،یه شوهر خاک بر سرم داره که حتی از خودش کلید در واحدشونم نداره و ماشین و خونه زندگي زیر دست زنه س،حتی يه بار به شوهرش گفت میخوای این ماه پول ندم چکات پاس نشه!!! این خانوم با شوهرشم دائما درگیره،مثلا بچه تو خونه هر کاری میکنه این زنگ میزنه اداره شوهرش و جیغ و داد میکنه سر شوهرش... تا اینجاشو بخونید ادامشو دارم مینویسم

چه قشنگ امارشونو داری😐

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣

آبجی منم‌بچه هاش دعواشون‌میشد زنگ‌میزد به شوهرش😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداییش  با توصیفات  دقیق تون  از زندگی خصوصی  همسایه ؛  حس کردم  ،  نفر چهارم خانوادشونید .....

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
خب بقیش خوندیم

مهلت بد😂😂

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

خلاصه که فقط صدای داد و فریادشون میاد خونه،مثلا ساعت شیش صبح وقتی بچه رو بیدار میکنه بره مدرسه بچهه گریه و جیغ که من نمیرم مدرسه اینم جیغ و داد و در کوبیدن که پاشو برو بچه رو ميزنه وبعد شوهرش میاد و به قصد کشت بچه رو میزنه،من با استرس از خواب پریدم همسرم رفت دم در خونشون که ما باید از دست شما چی کار کنیم زنه برگشته میگه وا خب میخوام بچمو تربیت کنم همسر منم گفت شما بیشتر دارید مارو تربیت میکنید

"سرمون تو لاک خودمون باشه" واسه همین وقتاس😏

اگه یخچالا اهل تلافی بودن                                        هر نیم ساعت در اتاقمونو باز میکردن و میگفتن دیگه چه خبر؟؟؟!!!                                                            خوشبختانه این بزرگواران اهل گذشتن😂😂