2777
2789
عنوان

همسایه مریض

| مشاهده متن کامل بحث + 1350 بازدید | 80 پست
خلاصه که فقط صدای داد و فریادشون میاد خونه،مثلا ساعت شیش صبح وقتی بچه رو بیدار میکنه بره مدرسه بچهه ...

😂😂😂همسرت باحال گفته

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما یه همسایه داشتیم اقاهه کارش شهر دیگه بود ماهی ۲ روز میومد سر میزد به زن و بچش  بعد خیلی پولدارم بودن خانومه یه لندکروز گنده داشت پارک میکرد وسط پارکینگ خودشم تا ۱ ظهر میخوابید بعد هر روز زنگ میزد غذا واسش بیارن ۷ شب که میشد جینگیل میکرد میرفت بیرون تا ۱۲ شب برمیگشت دوباره اون ماشین گندشو میذاشت وسط😑😑😑😑

نكنه خواهرت همسايه استارتره 😂

خخخخ نه اون همکفه.بعد شوهر اون‌حقشه از بس بچه هاش رو لوس بار آورد.ما که خاله هاش بودیم حق نداشتیم به بچش بگیم‌بالا چشمت ابروئه وگرنه آقا بهش برمیخورد

آدمها را مهم نکنید.همانطور که زیرشان را خط میکشیدبه آنها نشان دهید که بلدید دورشان را هم خط بکشید.آدم ها که مهم شوند دیگر به چشمشان ریز میرسیدبه آنها یادآوری کنید که این خودِ شما بودید که آنها را واردِ عرصه کرده اید تا خودکارهای قرمزتان جوهر دارندشروع کنید خیلی ها را باید پر رنگ تر خط بزنید.(دوست عزیز من ممکنه نظرم باهات فرق کنه ولی دشمنت نیستم. بهم احترام بزاریم در کنار تفاوت عقاید. بهم عشق بدیم دنیا قشنگ تر میشه😘😘😘😘) 
"سرمون تو لاک خودمون باشه" واسه همین وقتاس😏

این دیه از لاک دراومده خونه زندگیشون پهنه وسط اتاق اینا

وقتی صب و شب عربده میکشن دیه حریم خصوصی نیس که

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

اون اولی که گفتی مست میکردن میومدن تو راهرو جیغ میکشیدن

تصور کردم که مثلا من درو باز کردم و دااااااد زدم و هرچیییی از دهنم در اومد بهشون گفتم

دلم خنک شد😂😂😂 میگم زهرمااااااااار خفهههههههه شــــیـــــن و و و ... 😅

🖤

دوستان عزیز دیوونه نیستم که بخوام فضولی کنم تو زندگی کسی که همه زندگیشو داره جار میزنه من عاصیم از دستش،دیوار آپارتمانا مثل پوست پیاز میمونه صد بار به مدیر ساختمون اعتراض کردیم،خودمون محترمانه بهشون گفتیم،ولی کارساز نیست،بهشون میگیم دیوارتونو عایق کنید که صداتون نیاد

عزیزم حالا خداروشکر کن مستاجرید و میرید از اونجا من چی بگم ۵ساله دارم یه زن جیغ جیغو رو تحمل میکنم ولی کلا اپارتمان نشینی همینه دیگه نمیشه که همه ادمارو درست کرد 

من برای رسیدن به هرچیز کوچیکی کلی جنگیدم  کلی تلاش کردم برنامه ریزی کردم و در آخر هم جذبش کردم و رفتم سراغ هدف بعدی،من یه آدم خوشبختم که باور دارم خوشبختی و زندگی خوب حق منه و اتفاقای خوب مثل تکه های پازل روز منو تکمیل میکنن،من میتونم چون خیلی قدرتمند تر از دیروزمم و امروز یه هدیه بزرگ برای منه چون میتونم یه قدم به خواسته هام نزدیکتر بشم🧠❤👣