2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 62 پست

شوهر منم همینجوریه... کلا بهم بی توجهی میکنه... اگر هم یکم خودمو براش لوس کنم میگه از شخصیت های لوس خوشم نمیاد... کلا برای همه چیز من پیش قدمم... همیشه هم من رو با کسی که قبلا دوست داشته مقایسه میکنه... هیچوقت بوسم نکرده، بغلم نکرده و ازم تعریف نکرده و نگفته که دوستم داره.... ما هم زد و خورد داشتیم... منم یک زمانی به جدایی فکر کردم و اگر اقدام کنم اون فقط میاد تا برگه ها رو امضا کنه و بره... اما الان برام نیست... من زندگیم رو میکنم و کاری هم به اون ندارم... خودش داره محبت من رو از دست میده... والا

لطفا برای سلامتی هر چه سریعتر مادرم دعا کنید😔ممنونم‌ ☘☘☘☘☘☘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

[QUOTE=83154374]یه مدت نه یه ساعت مثلا سه ماه سخته ولی شدنیه[/QUOTکنه

خیلی میترسم با بی خیالی من بره و خیانت کنه

دلم میخواد ب خودم برسم و جلوش خوشگل بشم ولی وقتی کلی خوشگل میکنم دوست دارم جلوی همه ی ادمای دنیا ظاهر بشم جز شوهرم از بس احساس میکنم باز نظرشو جلب نکردم 😞

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

وای آبانه من آبانی میشناسم و کاملا میدونم چطور هستن قبل از شما کسیو دوس داشته؟

بله 

پنج سال عاشق یکی بود ازش کات کرد ب خاطر خیانت دختره دوران نامزدیمون کلا ازش خرف میزد نمیدونم شاد میشد از حسادت من یا چی

فک کنم هیچ وقتذمنو دوست نداشت

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

[QUOTE=83154488]خودت کار کن[/میخواد؟

و کار کردن خودم چیزی نیست کار میکنم

من محبت طرفو‌میخوام

تو دوست داری ی عالمه زحمت بکشی ب خاطر مردیکه تو رو ب خاطر کارت میخواد؟و برات نمیخواد کاری بکنه؟

شوهر منم همینجوریه... کلا بهم بی توجهی میکنه... اگر هم یکم خودمو براش لوس کنم میگه از شخصیت های لوس ...

اره 😞منم اینجوریم

با این تفاوت ک وقتی فهمید کار تعریف کردم تز دوس دختر سابقش ب نفعش نیست متوقف کرد

ولی خب اینم هیچ وقت ازم تعریف نکرد 

در خوشی ها با شوخی و در دعواها با جدیت تحقیرم کرد

بله  پنج سال عاشق یکی بود ازش کات کرد ب خاطر خیانت دختره دوران نامزدیمون کلا ازش خرف میزد نمید ...

مرد ابانی از کسی ک عاشقشه حتی اگ خیانت ببینه یا هر چیزی همیشه بهش فکر میکنه

حتی صد سالم بگذره فکر میکنه

ادمای سردی هستن ولی اگه بدونن ک دیگه واقعا میخای بری و نیستی شاید بهتر بشن ولی باید مطمئن باشن ک از دستت دادن...البته درصورتی ک بدونی به اون عشق قبلیش دسترسی نداره..

اهل خیانت هم نیستن..

[QUOTE=83154374]یه مدت نه یه ساعت مثلا سه ماه سخته ولی شدنیه[/QUOTکنه خیلی میترسم با بی خیالی من ب ...

نه 

با دست پس بزن با پا پیش بکش 

بزار براش معما بشی 

میاد خونه آواز عاشقانه بخون وقتی داره میره برو سر میز آرایش کن 

با یکی از دوستات تو خونه هست بلند بلند پشت تلفن بخند 

مردها اگه ببینن براشون تره خرد نمیکنی دیوونه میشن

تمرین کن میشه

مرد ابانی از کسی ک عاشقشه حتی اگ خیانت ببینه یا هر چیزی همیشه بهش فکر میکنه حتی صد سالم بگذره فکر م ...

نمیدونم بهش گفتم جدا شیم گفت باشه 😞

نه  با دست پس بزن با پا پیش بکش  بزار براش معما بشی  میاد خونه آواز عاشقانه بخون و ...

باشه 

امیدوارم بشه 

باید یکم رو خودم کار کنم 

مشکل بزذگی گ دارم اینه ک ب شدت خسیسههههههههه

خانوادگی اینطورین وحشتناککککک خسیسن

مجبورا اینو باید از طریق قانون پیگیری کنم .چون از هر دری وارد شدم اول قول خوب شدن داد و بعدش زد زیرش

وضعیت سختیه... امیدوارم اوضاع زندگیت تغییر کنه😔😔😔😔😔😔

ممنونم گلم 

کاش میتونستم ی مشاور خوب پیدا کنم