2777
2789
عنوان

چکار کنم ؟😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1021 بازدید | 62 پست
ب نظرت الان ک بچه ندارم بزنم همه چی رو خرابش کنم و جدا شیم؟ 😢😢😢😢😢😢

ایت چجوری مغرور هس ب کسی محبت نمیکنه تو همیشه پیش قدم میشی ک ایقد دوست دختر داشته آدم اینجوری ک نمیتونه دختزا رو جذب خودش کنه من تعجبم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی میگی با وجود این رفتارا هنوز دوسش داری یعنی تو تاخودآکاهت این رفتارا رو میخای و واست جذابه هر چند که اذیت میشی .خب اگه میخای دتبال دلت بری بچسب به همین .چون آدمای اینجوری واست جذابن .ولی اگه میخای زتدگیت تغییر کنه اول باید رو خودت کار کنی و اخلاق و رفتارت تغییر کنه و منطقی تصمیم بگیری

《این جهان کوه است و فعل ما ندا         سوی ما آید نداها را صدا》
باخودش کاملاحرف زدی؟وقتایی که حالش خوبه؟شایدم توزیادحساسی ماکه توزندگیت نیستیم گلم

حتلت دفاعی میگیذه و کلی حرف الکی تحویل میده

من ب کاراش نگاه میکنم ن کلماتش

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

شوهر منم همینجوریه... کلا بهم بی توجهی میکنه... اگر هم یکم خودمو براش لوس کنم میگه از شخصیت های لوس ...

عزیزم توام میتونی باکسی زندگی کنی که دوست داشته باشه.نمیگم جداشو،همه راه هاروامتحان کن امابعدش درست نشد ب روزای جوونیت فکرکن حیفه

ایت چجوری مغرور هس ب کسی محبت نمیکنه تو همیشه پیش قدم میشی ک ایقد دوست دختر داشته آدم اینجوری ک نمیت ...

به تظرم با بقیه رفتارش جور دیگس .چون این از اول خودش پیش قدم شده و عاشق نشون داده رفتارش باهاش اینجوریه 

ایت چجوری مغرور هس ب کسی محبت نمیکنه تو همیشه پیش قدم میشی ک ایقد دوست دختر داشته آدم اینجوری ک نمیت ...

اخه خوشگله 😤

کافیه تو روی دختری بخنده 

دختره ول کنش نمیشه هر جا میرفتیم قبلا مجبور بودم جوری بهش بچسبم ک این دخترای عوضی بفهمن زنشم

البته خودشم عوضی تشریف داره 

هیزه ولی زیاد نشون نمیده

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->> 

به تظرم با بقیه رفتارش جور دیگس .چون این از اول خودش پیش قدم شده و عاشق نشون داده رفتارش باهاش اینجو ...

واقعا این اگر خسیس باشه کلا این رفتارا رو داشته باشه ک نمیتونه دختر جذب کنه🤔🤔🤔🤔🤔

وقتی میگی با وجود این رفتارا هنوز دوسش داری یعنی تو تاخودآکاهت این رفتارا رو میخای و واست جذابه هر چ ...

دقیقا تو ناخوداگاهم هست میفهممت و اینا 

کتابم خوندم راجع ب ابن 

ولی الان دیدگاهم تغییر پیدا کرده و میخوام کسی تو زندگی باشه ک ب من ارزش بده

اما اون طرفم برام جذاب هم باشه 

میترسم این معیار جذاب بودن باعث بشه نتونم فرد خوبی انتخاب کنم اخه ب نظرم پسرای جذاب همسر خوبی نمیشن

به تظرم با بقیه رفتارش جور دیگس .چون این از اول خودش پیش قدم شده و عاشق نشون داده رفتارش باهاش اینجو ...

ن دوران دوستی تحویلم میگرفت و دنبالم میومد از بعد عقد و بیشترش از بعد عروسی اینجوری شد

ن دوران دوستی تحویلم میگرفت و دنبالم میومد از بعد عقد و بیشترش از بعد عروسی اینجوری شد

یکم روش کار کن .خودتو بیشتر تحویل بگیر .بزار ترس از دست دادنت رو داشته باشه .خیالش راحت نباشه هر جور باهات رفتار کرد همیشه هستی .اون الان میدونه عاشقشی و فکر میکنه نمیتونی ازش جدا شی .نمیگم برو دادگاه و شکایت و اینا چون این راه آخر.یه مدت بیتفاوت باش نسبت بهش جوری که نشون بدی اگه اونم نباشه میتونی زتدگی خوبی داشته باشی 

مدام توی رابطه پیش قدم میشدم خیلی مغرور بود و میخولست همه اش من پیش قدم شم اگه صبر میکردم یک ماه ه ...

عزیزم  استارتر یه راه حل میگم نه نیارباشه ؟ببین برو تو اینترنت دعای مهرومحبت زن وشوهر هست خیلیم کارسازه میتونی واسه شوهرت انجام بدی بنویس تو سرچ دعای محبت زن وشوهر یا کلا بنویس دعای محبت ببین چیا میاره برات انجام بده لطفا 

خدایا داده ونداده ات راشکر