2777
2789
عنوان

تاپیک لاغری خانومای ۸۵ کیلویی💪💪💪💪💪

| مشاهده متن کامل بحث + 396117 بازدید | 68442 پست

کوبلن زمان ما یادش بخیر   .....من داشتم وقتی میدوختم نخ گره میخورد میکشیدم محکم پارش میکردم مینداختم دور  

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام دوست جونی ها‌میگم پلو‌ماش تو برنامه بشقاب نزده کسی‌میدونه هر قاشق‌چند کالری داره؟

سلاممم خواهری...تو مانکن یه قاشق ماش پلو ۳۹ کالری هس

2803

[QUOTE=105307674]نرو این زندگیه توئه چرا بری یکی دیگه بیاد جاتو بگیره کیف کنه الان خیلی دخترا هستن منتظره یه جرقه هست ...[/Q

اصن حس و حالشو ندارم برو پیش روانپزشک،مامانمم گیر داده میگه زودتر بیا بریم به شوهرتم نگو پولشم خودم میدم،نمیدونم برم یا نرم......

نمیدونم واقعا به قول شوهرم بزرگش کرده یا واقعا اعصابم ضعیف شده......این روزا فکر میکنم هرچی جر و بحث میکنیم شروع کننده ش من بودم.....

مامانمم میگه عصبی شدی،اصن طاقت حرف زدن نداری

دیگه نمیدونم چی درسته چی غلطه

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
بیاین یه دلسیر من عرررررر بزنممممم😩😩😩😩😩😩 من شروع لیتیوم ۷۲.۶۰۰ بودم امروز صبح ۷۵.۱۰۰ بودم من خ ...

عزیزم قربونت بشم ناراحتی نداره قرص اعصاب ناخوداگاه وزنو بالا میبره 

چون تورو بی خیال میکنه نسبت به مسائل و کلا این بی خیالی خودش باعث پرخوری 

یه دلیل دیگشم اصطلاح اب انداختن زیر پوسته 

مطمعنم دیگه اضافه نمیکنی که هیچ کمم میکنی 

فقط باید خیلی زیاد فعالیتت رو بالا ببری حتما حتما حتما پیاده روی بکن 

[QUOTE=105307674]نرو این زندگیه توئه چرا بری یکی دیگه بیاد جاتو بگیره کیف کنه الان خیلی دخترا هستن م ...

اره همین کاری که مامانت میگه رو بکن یواشکی بامامانت برو راست میگه به هیچ کسم نگین برو حالت خوب میشه حتما ....اگه اعصابت آرومتر بشه به مرور رو زندگیت و رفتار ت با شوهرتم تاثیر میزاره زودتر برو نشین الان که مادرت خودش دست بکار شده کمکت کنه پس فرصت رو ازدست نده حتما حتما برو خواهری زندگیتو نجات بده .....زود

2804

میخوام بعدازظهر برم آرایشگاه خوشگل کنم   بعدم برم پیاده روی     ...میخوام از امروز زیر ۹۰۰ ببندم و پیاده روی هم بکنم...تا دوکیلو یجاکم کنم به امیدخدا......  

اره همین کاری که مامانت میگه رو بکن یواشکی بامامانت برو راست میگه به هیچ کسم نگین برو حالت خوب میشه ...

چشم گلم،ایشالله این هفته میرم

❤❤اگر به دنبال موفقیت نروید خودش به دنبال شما نخواهد آمد❤❤تاریخ شروع:98/4/1......قد:176.....وزن اول:75.600..........وزن فعلی:70/850                 هدف اول:70🔒تاپیک لاغری خانومای 85کیلویی
سلام دوست جونی ها‌میگم پلو‌ماش تو برنامه بشقاب نزده کسی‌میدونه هر قاشق‌چند کالری داره؟

عزیزم توصیه میکنم با بشقاب کار نکن من یه مدت باهاش کار کردم کالری ها رو کم میزنه در مقایسه با بقیه کالری شمارها 

2805
خواهری....عب نداره حتما مسافرت رفته بودی برای اونه اضافه کردی ....ادامه بده خواهری تو بااراده ای باز ...

خیلی خسته ام هی تلاش میکنم کم میشم یه مشکلی پیش میاد زیاد میشم من الان باید خیلی کمتر میبودم 😢😢😢😢

[QUOTE=105307674]نرو این زندگیه توئه چرا بری یکی دیگه بیاد جاتو بگیره کیف کنه الان خیلی دخترا هستن م ...

به حرف مامانت بکن حتما برو روانپزشک مامان عاقلی داری به حرفش گوش کن 

به حرف مامانت بکن حتما برو روانپزشک مامان عاقلی داری به حرفش گوش کن 

اخه چون پولشو میخواد بده روم نمیشه😑😑😑😑بدبختی که یکی دوتا نیس

2801